prerazporeditev na drugo delovno mesto
Pozdravljeni,
delam v večjem podjetju kot vodja skupine ljudi. Nadrejeni že tri mesece vrši mobing nad menoj. Ker nisem več zdržala, sem se posvetovala z zdravnico, ki mi je predpisala štiri tedne bolniškega staleža. Prvi dan, ko sem prišla v službo me je obiskal šef in direktor, ter mi povedal, da namerava ukiniti moje delovno mesto, moje ljudi dodeliti k drugi vodji, meni pa ponuditi novo delovno mesto, ki ga nisem sposobna opravljati. Naslednji dan je poklical moje podrejene in jim posredoval to informacijo. Meni je sicer zagotovil, da se bo z njimi najprej pogovoril, vendar je bil to le monolog in niso imeli možnosti izraziti svojega mnenja. Sedaj smo vsi skupaj postavljeni pred dejstvo, ki ni nikomur po godu. Kaj lahko storimo? Nismo dobili še nobene odločbe ali pismenega obvestila. Prvi, da se bo ta ukrep izvedel s 1.majem. Imam pogodbo za nedoločen čas. Ali mi lahko v tako kratkem času (cca 10dni) odpove sedanjo pogodbo? V kolikem času sem dolžna podpisat novo pogodbo? Na kakšen način lahko stvar nekoliko zavlačujem, da si najdem drugo službo?
Za kakršen koli nasvet bom zelo hvaležna.
Zavlačujte tako,da greste še malo na bolniško. Tako vam bo moral papirje pošiljat po pošti – 15 dni rok za dvig na pošti.
V kolikor vam bo ponudil samo novo pogodbo in pričakoval vaš sporazumen podpis, ne podpisujte ničesar.
Vročit vam mora odpoved pogodbe iz poslovnega razloga s ponudbo nove in utemeljiti zakaj vaše delo po pogodbi ni več potrebno. V tem primeru mora vaše podrejene dati v drug oddelek, ne sme kar na vaše delovno mesto dati drugega šefa..
Zablokirali so mi dostop do aplikacije, ne morem delat in na moje vprašanje kaj to pomeni, sem dobila danes sledeč odgovor po mailu:
“s sklepom uprave dne 03.05.2011 je prislo do združitve skupin tako, da so tvojii xxxxx prišli pod xxxxx . Delodajalec ti v tem trenutku ne more zagotavljati dela v skladu z tvojo PZ in ti ni potrebno hoditi v pisarno. Iz tega razloga so omejeni tvoji dostopi do notranjih baz podatkov. V tem času si upravičena do nadomestila plače, ne pa tudi do prevoznih stroškov in do prehrane. Istocasno bo potekalo dogovarjanje glede novega DM oziroma sklenitve agencijske pogodbe, zato prosim, če si lahko dosegljiva na telefon.”
only me, kaj naj naredim?
Dali so te na čakanje, nadomestilo je 100%. Svetujem ti, da čimprej stopiš do odvetnika, da napiše en protesten dopis, saj ti kršijo pravice iz pogodbe. Sedaj bodo poskusili seštrikat poslovni razlog. Upam,da imaš spravljene vse dokumente (mejle in podobno), ki dokazujejo nasprotno.
če prav razumem so spreminjali sistemizacijo??
Zadeva je postala resna. Zdaj gre na nož,tako da nimaš kaj izgubiti. Naj ti odvetnik svetuje ali pojdi v ponedeljek v službo ali ne. V bistvu imaš samo “prepoved” vstopa v pisarno, ne pa v prostore delodajalca.
če se odločiš biti doma, pa bodi doma, ko te bodo poklicali, da se javi v pisarni, pa odidi k zdravniku, če boš na vodi čutila, da prihaja odpoved. Skratka, zavlačuj! Kot sem rekla, zadnja rešilna bilka je nastop bolniške dan prepred iztekom odpovednega roka. Na ta način si zadevo podaljšaš za mesec do dva. Medtem pa vztrajno išči novo službo, ker neodvisno kako se obrne, v tej se ne boš več dobro počutila.
Če nisi vešča teh zadev, ti res svetujem odvetnika, tudi delodajalec bo potem bolj previden. Srečno!
Če so v podjetju ustrezna prosta delovna mesta, mora delodajalec delavcu le-to ponuditi. Problem je v tem, da je delodajalec tisti, ki odloča, ali ima prosta delovna mesta ali nima. Tako da lahko se zgodi, da boš presežek, vendar delodajalec v tem času ne sme zaposliti novih delavcev na delovno mesto, kjer bi ti sicer lahko delal.
Pozdravljeni !
tudi jaz imam problem..
Zaradi pomanjkanja dela so me premestili na drugo delovno mesto. Zraven vseh osatalih del, ki pač spadajo k temu delovnemu mestu so mi naložili še eno “delo” katerega pa ne želim opravljat.
Hoditi moram po malico za zaposlene v 4,5 km oddaljeno trgovino..tega jaz ne želim. ali lahko to delo odklonim in kakšne lahko ima to posledice zame. Ali lahko zaradi tega ostanem brez službe ker nočem po malico…. in kako naj to povem šefu, ker imam občutek, da bom ostala brez službe zaradi tega.
Nimamo pa sklenjenih nobenih novih pogodb oz. opis del in anlog..
Hvala
Gasilka, meni se je pred dvema letoma zgodilo podobno – kar naenkrat se je šef spomnil, da ni več zadovoljen z mojim delom in me postavil pred izbiro, da grem na drugo delovno mesto (sicer isto plačano, a se ga vsi otepajo) ali pa grem. Sem si potem vzela čas za razmislek in lepo zavrnila obe varianti. Sledil je dnevni mobing, a se nisem dala in v nekaj mesecih je šef s kadrovnico in odvetniško pomočjo spravil skupaj novo sistematizacijo (ki je prej sploh nismo imeli, zato me tudi niso mogli prisiliti v spremembo), ukinil moje dosedanje dm, dobila sem pisno odpoved in ponudbo novega delovnega mesta. V tej situaciji pa nisem imela drugega kot da sprejmem ali zavrnem in grem, zato sem pač sprejela.
Mislim, da dokler nimaš vsega na papirju (odpoved in hkratno ponudbo novega dm) ti ni treba nič, velja pač ta pogodba ki jo imaš zdaj. Je pa za razmislit ali se splača iti na nož. Jaz sem šla in čeprav sem na koncu zgubila mi ni žal, sem pač ravnala po svoji vesti.
Forum je zaprt za komentiranje.