Odpuščanje iz poslovnih razlogov – pomoč!!
Prosim, če mi lahko kdo razloži, kako to poteka v podjetjih z manj kot 20 zaposlenimi. Ali je res, da gre v tem primeru zelo preprosto? Kdo vse je lahko na ta način odpuščen? V katerih primerih se le-ta lahko potem prijavi na zavodu in dobiva nadomestilo? Velja za vsa delovna mesta? Tudi vodilna?
Hvala!!
Pri nas je pa tak primer. Iz poslovnih razlogov (zmanjšan obseg dela), bom zaposlena polovični delovni čas. Dobim pogodbo v podpis (kaj pa hočem…)
Mi pripada odpravnina, denarno nadomestilo na ZRSZ? Kako pa bo s plačilom pokojninske dobe za preostale 4 ure, ko (če) preneha nadomestilo na zavodu? Kako si lahko “privoščim” plačilo 90 eur za 4 ure (po novem pokojninskem zakonu), če pa bo plača 300 eur?!?!???
Evo, se mi je zdelo…:)
kako se potem znebiš direktorja? Najprej ga odstaviš, potem imenuješ novega, potem pa ga daš na zavod. A to gre? Ali so kakšne omejitve, haklci,…?
Kako je pa z v.d. direktorjem? Kdo je lahko? Kako gre postopek?
Hvala lepa vsem, ki mi pomagate[/quote]
Ce si lastnik, ne rabis imenovat direktorja, pac pa sam vodis firmo.
Direktorja pa odstavis. Kot lastnik imas to pravico, direktorja zakon ne sciti tako.
Evo, se mi je zdelo…:)
kako se potem znebiš direktorja? Najprej ga odstaviš, potem imenuješ novega, potem pa ga daš na zavod. A to gre? Ali so kakšne omejitve, haklci,…?
Kako je pa z v.d. direktorjem? Kdo je lahko? Kako gre postopek?
Hvala lepa vsem, ki mi pomagate[/quote]
Ce si lastnik, ne rabis imenovat direktorja, pac pa sam vodis firmo.
Direktorja pa odstavis. Kot lastnik imas to pravico, direktorja zakon ne sciti tako.[/quote]
Ja, lastnik, ampak direktor mora menda vseeno biti. Jaz ne morem biti direktor, ta varianta odpade. Rada bi pa uredila tako, da bi direktor se lahko prijavil na zavodu, da ne ostane ravno brez vsega.
Kako bi to izvedla?
Direktor je lahko tudi oseba, ki ni zaposlena. Lahko se imenuje nekdo drug, vendar se z njim ne sklene pogodba o zaposlitvi. Simpl:)
Takole, najenostavneje je, da se najprej zamenja direktorja. Z novim se ne sklene pogodba o zaposlitvi, staremu pa odpoveste pogodbo iz poslovnega razloga. Gre za dva zakona – ZGD in ZDR. Po ZGD družba mora imeti direktorja (zakonitega zastopnika), za katerega pa ni nujno, da je zaposlen. V osnovi gre itak za mandatno razmerje.
O odpovedi iz poslovnega razloga je bilo že veliko napisanega. Treba je pač slediti zakonu – ZDR in opraviti postopke po njem. Delavcu pripadata odpovedni rok glede na rok iz zakona in odpravnina. Treba je pogledati še v pogodbo o zaposlitvi, kako je tam določeno, če ima recimo višjo odpravnino ali daljši odpovedni rok, kot mu pripada po ZDR ipd. Nato pa ima pravico, da se prijavi na zavod za zaposlovanje in pravico do nadomestila.
Ne razumem pa, zakaj vi (predvidevam, da ste lastnica) ne morete biti direktorica?
Pozdravljeni!
Sem invalid III.kategorije z omejitvami pri delu ter premestitvijo na drugo delovno mesto.V podjetju kjer sem zaposlena nimajo delovnega mesta, da bi me premestili. Na odločbo so se pritožili na delovno sodišče. Stara sem 56 let, delovne dobe pa imam 32 let in zanima me kaj lahko naredijo z menoj.Sedaj opravljam delo po svojih delovnih zmožnostih. Ali me lahko pošljejo na zavod in kaj pomeni to zame. Ali mi pripadata odpravnina in odpovedni rok.Zadržano pa imam tudi izplačilo invalidnine in sicer že od leta 2011, ko mi je bila priznana invalidnost. Hvala za odgovor in lep pozdrav!
1. Težko verjamem, da je delodajalec vložil tožbo na sodišče. Namreč, sama odločba nima nobene veze s tem ali je za vas delo v podjetju ali ni, ampak se to tiče vašega zdravja in dela, ki ste ga opravljali.
2. Ko dobite odpoved pogodbe, jasno, da boste imeli in odpravnino in odpovedni rok in nadomestilo na zavodu do upokojitve, če je treba. Problem je edino, da je oz. bo nadomestilo na zavodu nizko.
3. Nadomesitilo za invalidnost pa ne prejemate zato, ker ste še vedno zaposleni na istem delovnem mestu, kar pomeni, da ste na čakanju na delo in morate prejemati isto, 100% plačo. Po finančni plati se pravi niste prikrajšani.
Forum je zaprt za komentiranje.