Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev NUJNO RABIM STATUS ŠTUDENTA:/

NUJNO RABIM STATUS ŠTUDENTA:/

Pozdravljeni,

sem absolventka in trenutno se lotevam pisanja diplome, pred tem sem delala preko študenta.
Sem pa stara 27 let, študirat sem šla pri 23ih. Pred tem sem opravljala še maturitetni tečaj itd…
Nikoli nisem imela dovolj časa, da bi si nabrala malo več izkušenj v svojih izobrazbah, zato bi rada
za 1 leto podaljšala status študenta- predvsem pa me k temu sili stiska, saj sem pedagoškega poklica
in težko zaposljiva. Ko končam diplomo se septembra začnem učiti za strokovni izpit- brez le tega sem
takorekoč nezaposljiva . Zato NUJNO potrebujem status vsaj za eno leto, saj preko študenta lažje dobiš delo.
Na zavodu sem poskusila že letos in ni bilo sreče, ali ne odgovorijo ali pa zavrnejo, češ da nimam strokovnega izpita.

Torej, do 5 marca imam še čas da se nekam vpišem. Končala sem pedagoško fakulteto (univerza), v preteklosti
pa sem 1x že bila vpisana na visoko tekstilno šolo za status. To je pa vse. Zanima me ali se lahko še kam vpišem izredno,
npr; v visoko ali višjo šolo in za izreden vpis plačam tistih 300evrov? Slučajno veste katera visoka ali višja šola bi najbrž sprejela moj vpis,kje je največ prostih vpisnih mest?
Imate kakšen predlog, lahko odgovorite na ZS. Resnično ni druge rešitve in upam da odgovorite čim prej,
saj imam čas le še do tega 5 marca za vpis:/. Ne zanimajo me druge rešitve, zanimajo me predlogi na kakšn faks bi se bilo možno še vpisat..Možen je vpis na kako visoko (ne pa na srednjo ali tečaje za odrasle) in delam lahko še 1 leto normalno so mi rekli na servisu, četudi bom stara 28 let.LP

Zdravo!

Si uspela pridobiti status? Če si ga, na kakšen način?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close