odpoved
Pozdravljeni,
podala sem odpoved pogodbe o zaposlitvi (po mailu direktorju), s predlogom sporazumne odpovedi (skrajšanje odpovednega roka iz 2 mesecev na 1 ter prej še koriščenje lanskega in sorazmerni del letošnjega dopusta), ker sem našla novo službo. Tam želijo, da z delom pričnem čimprej. Direktor mi sporazuma noče podpisati. Kaj naj naredim? Grem na bolniško, tolčem plave. Vsekakor želim čimprej začeti v novi službi. Zanima pa me kaj se v najslabšem primeru lahko zgodi v stari? So možne kakšne komplikacije v zaradi zavarovanj v novi, ker me v stari ne bodo odjavili. Skratka radi bi šla, pa če se da s čim manj škode.
Pozdravljena,
najbrž si zdaj direktorja tudi osebno že lepo prosila za odobritev pa ni uspelo. Takih stvari ni najbolje urejati po mailu, ker veliko tvegaš. Jaz sem občajno šla k direktorju z napisano izjavo/prošnjo in kopijo, na katero se je podpisal in na srečo še ni bilo problemov. Nikomur ni v korist zadrževati človeka proti njegovi volji.
Če ne gre drugače, je najbrž še najbolje novemu delodajalcu razložiti, da ima zdajšnji tako velike težave brez tebe, da prosiš za malce odloga pa morda tisti dopust poskusiš še zraven vnovčiti. Enkrat sem že nekje zasledila, da so zaposlenega v bivši službi tožili zaradi odhoda pred koncem odpovednega roka brez soglasja. Tak način te torej lahko nekaj stane. Ne vem, koliko se bolniške preverja, ampak če tako očitno kršiš zdravnikova navodila (pustimo zdaj to, da moraš v tem primeru okrog prenašati še zdravnika), te tudi lahko v težave spravi zdajšnji delodajalec. Novi se pa lahko začudi, kako da si še pri prejšnjem prijavljena in če priznaš, da si v bolniški, lahko veliko izgubiš v njegovih očeh, delodajalec se bo poistovetil z drugim delodajalcem in ne s tabo in ga bo skrbelo, kako boš pri njem krivine lovila.
Želim ti veliko sreče v tej nezavidljivi situaciji.
Forum je zaprt za komentiranje.