Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Vloga za zaposlitev

Vloga za zaposlitev

Zanima me, če je potrebno pri prijavi na razpisano delovno mesto priložiti dokazilo o izobrazbi (kopijo maturitetnega spričevala, diplome) in npr. potrdila (računalniški tečaj)? Ker ponavadi piše, da naj pošljem pisno vlogo ali pa pisno vlogo z življenjepisom.
Hvala za odgovore, pa lep dan.

Ravno včeri sem bila na predavanju glede teh zadev.
Priloge pošiljaš le če se to izrecno zahteva (če v razpisu piše) sicer pa ne.

Pisna vloga je navadna prijava na delovno mesto, pisna vloga s CV-jem pomeni pa, da poleg prošnje oz. vloge (prijave) pošlješ še CV.
Vsa ostala dokazila morajo biti izrecno napisana.

Hvala. Ali moram kje v pisni vlogi na koncu napisati, da jim vsa potrebna dokazila (spričevala, tečaji) lahko naknadno priložim oziroma prinesem na razgovor? Ali glede dokazil sploh nič ne omenjam ter jih samoumevno prinesem šele če me povabijo na razgovor?

Dokazil ne omenjaj. Če bodo hoteli karkoli videt, ti bojo že povedali.

Hvala miam in tisa1a za pomoč.
Lp

kako naj napišem vlogo z življenjepisom če makdo kako obliko mi naj pošlje hvala

Živio!

zanima me kaj vse mora vsebovati vloga za zaposlitev? Ali mora biti pisana v stavkih ali kar po alinejah? Mora vsebovati tudi kompetence)?podatke o strokovnem razvoju…Gre za zaposlitev Za VII stopnjo izobrazbe in se mi zdi še težje sestaviti dobro vlogo. Ima kdo kak vredi primer.

Hvala in Lep Pozdravček

Če piše samo vlogo, dokazil ni treba prilagati, štos je le v tem, da te bodo obravnavali manj zavzeto, kot nekoga, ki je priložil že vse dokaze.

wejla!

ful sm pobrskala po netu (zgleda da ne dovolj) ampak še vedno nism čist zihr kaj naj bi napisala v pisno vlogo in kaj v CV. V vseh dokumentih, ki sm jih našla je bilo enako napisano, le z drugačnimi besedami, pa čeprav je bil eno CV, drugo pa pisna vloga. PLIS, RAZSVETLITE ME 😀

Zivjo!
mene pa zanima, kako je treba napisati pisno vlogo? Če kdo ve, ali ima napisano, bom zelo hvaležna, če mi pove ali posreduje.
Hvala 😀

katarina yeli hfgiezhoireuhguhvreuhtguvhreuhfurheutgufvruftgutrifgufrheutzoeztpufzuiretzzzzzzzzzzzzzzzzureoztirui

Mene zanima kako napisati vlogo za delovno mesto

Če prilagaš nekaj kar ni treba, izpadeš funkcionalno nepismen. Priložiš samo priporočilo, če ga imaš.

@Jože Šorgo

Na portalu mojedelo.com ali na mojazaposlitev.si je vse do potankosti opisano 🙂 Malo pobrskajte

Lp, J.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close