Krajši delovni čas zaradi starševstva
Pozdravljeni!
Zaposlena sem v delovni organizaciji, kjer se mi zdi, da si krajši delovni čas zaradi starševstva prilagajajo svojim potrebam in nas s tem dobesedno silijo, da pričnemo delati polni delovni čas. Moj urnik je napisan vnaprej za en mesec, je pa iz dneva v dan drugačen npr. Pon od 11h do 15h, tor. od 10h do 14h, sr. od 15h do 19h, čet. od 9:30 do 13:30, pet. Od 15h do 19h. S takim urnikom si zelo težko prilagodim varstvo dveh otrok ( starh 4 in 1 leto), saj mora biti tast dobesedno odvisen od mojega mešanega urnika, zato bom primorana dati otroke septembra v vrtec in začeti delati s polnim delovnim časom. Zanima me, če sme delodajalec pisati tako neenakomeren urnik? Za prilagoditev urnika mojim potrebam je bolj malo posluha, ker naj bi s krajšim delovnim časom imeli ” gibljiv urnik” – torej nam lahko pišejo urnik dobesedno ob vseh urah – to je njihova razlaga.
In še dve vprašanji – ko bom enkrat prekinila s krajšm delovnim časom ali ga še lahko uveljavljam do 3 leta otrokove starosti?
Ko začnem delati s polnim delovnim časom ali mi sme delodajalec pisati celodnevno delo, to je po 12 ur in pol ali mi po zakonu pripada samo po 8 ur dnevno do 3 leta otrokove starost?
Za Vaše odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem!
Lep pozdrav!
Delodajalec ti lahko po urah razporeja čas, kakor se mu zazdi. Vem, da ni prijetno, ampak napake tu ni storil.
imaš dva otroka, zaradi česar lahko s skrajšanim delovnim časom delaš do dopolnjenega 6. leta mlajšega otroka. Vmes lahko poljubno prehajaš v polni delovni čas in spet v skrajšani, ni omejitev, kolikokrat prekineš oz. menjaš. Si moraš pa vsakič znova urediti vso dokumentacijo na CSD ipd.
Forum je zaprt za komentiranje.