Kršitve ZDR
Delodajalec (zasebni zavod) že ves čas krši različne predpise, v službi sem že skoraj 3 leta. Zanima me naslednje:
– po pogodbi bi moral predložiti kolektivno pogodbo na vpogled, pa je ni.
– posledično ne vemo koliko dopusta imamo, saj se na opozorila, da mora izdati odločbo do 31.3., ni odzval (ker je vedno tako zelo zaposlen)
– delo ja takšno, da moramo biti po terenu (v pogodbi sicer piše, da po potrebi), delamo tudi po 17, 18 ur na dan, pa niti enkrat nismo dobili plačane nadure, tudi ovrednotene niso kot bi moralo biti recimo nedeljsko delo dodatek 100%
– še več, zaradi velike količine nadur (tudi po cca 300 v 4 mesecih) ZAHTEVA, da NE koristimo dopusta, temveč nadure v količini 1:1, tako da (domnevam) dopust propada
– nikoli za dodatne ure nismo dobili nadomestila za prehrano (trenutno 0,72 € na uro), govorim seveda recimo o primerih, ko pridemo v službo ob 7.00 in smo doma ob 2.00 zjutraj naslednji dan…
– prevoz je lani začel obračunavati drugače (prej mesečna vozovnica-najcenejša, zdaj mesečno vozovnico deli na dneve prisotnosti in seveda ni šans, da bi prišli s prevozom skozi) brez internega dokumenta, ki bi sploh določal način izplačila. Pravi, da tako delajo vsi in da je tako svetovala računovodkinja.
– ko gremo ponoči domov, seveda nimamo javnega prevoza. Ali mora plačati kilometrino za prevoz na delo in iz dela?
– če traja vožnja z najcenejšim javnim prevozom več kot eno uro, ali mora zagotoviti povračilo za ustreznejši prevoz?
– ko sem osebno dežurala na službenem telefonu (klici strank so seveda zabeleženi), mi tega ni priznal, ker me ni dobil na osebni telefon (v nedeljo), zadeva je bila nepomembna, saj je podatke dobil že v petek in je bila njegova krivda, da si jih je zabeležil napačno.
Tudi nesreče so se že dogajale zaradi preutrujenosti, za delavce hudi finančni šoki (uničenje lastnega avtomobila recimo), pa se na to požvižga. Celo tako daleč gre, da ne glede na podpisane pogodbe za ndč vrže v obraz, da ni socialna ustanova:(
Ko sem osebno zbolela in po bolniški prinesla bolniški list, mi je vrgel v obraz, da sem bila na dopustu. Se motim, ali bi moral za takšno šikaniranje imeti dokaz (sicer sem bila pa ves čas bolniške doma)? Dogaja se tudi zelo veliko groženj, zastraševanja, zmerjanja… Zadeve imamo zabeležene za eno leto… Ena zadnjih cvetk je bila ta, da je na kolegiju izjavil, da naj pogledamo Vegradove delavce. Če njim ne plačujejo, tudi on ni dolžan plačevati nam česarkoli.
Resnično prosim za mnenje, saj so zadeve nevzdržne in me zanima, kako bi stvari lahko uredili. Kolikor sem brala ZDR, imamo pravico zahtevati, da nam povrne vse stroške, ki nastajajo v zvezi z delovnim razmerjem za 5 let nazaj.
Hvala in lep pozdrav.
Zakaj, zakaj? Lahko je postaviti vprašanje, če se nikoli nisi znašel v taki situaciji.
Ker človek v veri in ob obljubah, da bo boljše, pač vztraja. Išem drugo delo, vendar je trenutno očitno težje (poslanih 78 prošenj v 3 mesecih, samo par negativnih odgovorov, nič vabil na razgovor). In ne bom kar šla sama od sebe in pustila, da človek spet tako preprosto pride skozi. Zahtevam tisto, kar mi pripada, ni tako prav?
Pozdravljena “cefizelj”,
glede na Vaše sporočilo je očitno, da Vam delodajalec hudo krši temeljne delovnopravne pravice ter pravice iz socialnega varstva. Žal obstajajo tudi takšni delodajalci, še bolj žalostno pa je, da ne gre za izjemo. Tako je npr. glede potnih stroškov povsem očitno, da Vam je dolžen plačati mesečno vozovnico tudi, če ste kakšen dan odsotni z dela (povrniti Vam mora toliko, kolikor dejansko porabite, če izberete najcenejšo obliko prevoza – npr. bodisi mesečno vozovnico bodisi pozamezne vožnje za vse delovne dni, ko ste prisotni na delu, ne pa mesečno vozovnico minus vožnje za manjkajoče dneve).
V kolikor želite doseči spremembe in spoštovanje delovnopravne zakonodaje, imate na voljo precej pravnih možnosti, predvsem lahko najprej poskusite s t.i. predpravdnim zahtevkom, ki ga naslovite na delodajalca in v njem zahtevate vse, kar Vam pripada. Takšen zahtevek bo učinkovit predvsem tedaj, ko boste imeli v roki tudi “palčko”, s katero boste zagrozili, da boste v primeru, če bo s kršitvami nadaljeval, uporabili vsa pravna sredstva, ki so Vam na voljo (tožba, naznanitev delovnemu inšpektorju, podaja kazenske ovadbe,…). Glede na izkušnje vemo, da strokovno napisan predpravdni zahtevek, ki ga pripravi pravni strokovnjak, pogosto vodi v hitro in učinkvito rešitev in to brez relativno dolgega in negotovega sodnega postopka. Vsekakor Vas podpiramo pri tem, da dobite to, kar Vam pripada. V kolikor pri tem potrebujete strokovno pomoč, smo Vam na voljo.
Veliko uspeha,
Glede na zgornjo situacijo me zanima naslednje:
– delodajalca sem prijavila (ne anonimno) nekje v začetku leta na inšpekcijo. Odgovorili so, da bodo ukrepali. Ne vem, če so.
– februarja nam je dal namero o odpovedi (meni ker sem bila za NDČ – iz poslovnih razlogov)
– po odpovednem roku in izrabi dopusta se je razmerje izteklo sredi aprila
– k sreči sem dobila novo službo s 1. junijem
Vendar:
– šikaniranja, groženj in zastraševanja je bilo ogromno. Sodelavci smo tudi priče en drugemu, ker se je to dogajalo kar ves čas tudi na sestankih.
– na kolegijih se je izjasnil, da spadamo po Kolektivno pogodbo za kulturne dejavnosti. Zapisal ni ničesar.
– niti na pozive, da nam pokaže specifikacije kaj in kako je plačeval (potni stroški, prevoz na delo v primeru da javnega prevoza ni), tega ni storil, tako da so zadeve za nazaj ostale nerazčiščene. Tudi nakazila na račun, ki so bila kakor je padlo (brez oznake osebni dohodek, ampak nakazilo tu pa tam po 100 €) se ne ujemajo s tem, kar bi morala dobiti
– odpravnino sem dobila v manjšem znesku kot bi jo morala dobiti
– zdaj sem ugotovila, da so moje delo letos opravljali študentje (obstaja dokazni material, celo javno dostopen na internetu)
Ker se je ob našem razhodu zelo prepričano zagovoril, da mu itak nihče nič ne more in da upa, da ne bom komplicirala, sem še razmišljala kaj narediti. Bila sem namreč totalno povožena. Zdaj po ugotovitvi, da je bila moja odpoved iz poslovnih razlogov nezakonita, pa želim ukrepati. Kaj menite, na koga se obrnem, denarja za tožbo nimam, sem pa seveda pripravljena plačati del tega, kar bi dobila odvetniku.
Pozdravljeni,
če želite Vam za ceneje kot odvetnik, o tem bi se naknadno dogovorili, sestavim tožbo. V kolikor se boste za to odločili, pišite prosim na moj mail: modic11@gmail.com.
Hvala, pozdrave, Daša Modic Gorjup
Forum je zaprt za komentiranje.