šikaniranje zaposlenih
Pozdravljeni,
prosim za vaše mnenje. Situacija:
– imam pogodbo za nedoločen čas (in recimo, da je bruto plača v skladu z internim aktom o plačah…, ki pa je itak v totalni zmedi, in se sploh ne ujema s plačami po pogodbah o zaposlitvi, ki se sklicujejo na npr nek tarifni razred….) v kateri je plača določena za 40 urni delovnik,
– vodstvo želi nekaterim zaposlenim (ne vsem!) znižati plače oz povišati delovno obveznost, pa očitno še samo ne ve, kaj hoče….namreč
– to nočejo storiti s podpisom aneksov k pogodbam o zaposlitvi, temveč:
v podpis ponudijo sklep direktorja, da spodaj podpisani (torej nekateri zaposleni) soglašajo solidarnostno (!!!!) z znižanjem plač za 7%. Nadalje piše, da če zaposleni oddelajo mesečno 12 nadur, dobijo pravico, da njihov nadrejeni odloča o tem, da pridobijo do 8% stimulacijo). V sklepu piše, kdaj se začne izvrševati vendar je brez navedbe datuma zaključka.
– ustno ti povejo, da je sicer dodatnih 12 ur obveznih, če ne boš letel ven
– če ne podpišeš, prav tako letiš
Tudi v preteklih letih so se dogajale podobne stvari (darovanje nadur za neko simoblično povišanje plač v obliki stimulacije), tako da je na eni plačilni listi obračunana in stimulacija in destimulacija….
Spoštovana Ga Modic Gorjup, prosim vas za nasvet, ali je to v skladu z delovno-pravno zakonodajo? Ali sklep vzdrži, če ga podpišem, ali lahko, če mi prekinejo delovno razmerje, če ne naredim 12 nadur na mesec, iztožim razliko, ker plača ni obračunana v skladu z mojo pogodbo o zaposlitvi? Kako naj ravnam? To pomeni, da moramo na leto oddelati 18 dni več, da sploh dobimo možnost za izplačilo dohodka, kot ga imamo po pogodbi o zaposlitvi!
Jaz menim, da je to izsiljevanje, šikaniranje, mobing, kar hočete…. Delovna inšpekcija? Varuh človekovih pravic?
Hvala za vaš cenjeni odgovor.
lep pozdrav
rožica
Forum je zaprt za komentiranje.