Službia in dodatno delo, ki ni v ZDR
Spoštovani,
zanima me glede 146. člena Zakona o delovnih razmerjih – Dopolnilno delo, ki pravi:
146. člen
(dopolnilno delo)
(1) Delavec, ki dela polni delovni čas, sme izjemoma skleniti pogodbo o zaposlitvi s krajšim delovnim časom z drugim delodajalcem, vendar največ za osem ur na teden, po poprejšnjem soglasju delodajalcev, pri katerih je zaposlen s polnim delovnim časom, če gre za opravljanje deficitarnih poklicev po podatkih zavoda za zaposlovanje ali za opravljanje vzgojno-izobraževalnih, kulturno umetniških in raziskovalnih del.
(2) Določitev načina uresničevanja pravic in obveznosti iz tega delovnega razmerja glede na pravice in obveznosti delavca pri delodajalcih, pri katerih je zaposlen s polnim delovnim časom, je obvezna sestavina pogodbe o zaposlitvi po prejšnjem odstavku.
(3) Delavcu, ki sklene pogodbo o zaposlitvi po prvem odstavku tega člena, ta pogodba preneha veljati v skladu s tem zakonom, po poteku dogovorjenega časa, ali če so umaknjena soglasja delodajalcev, kjer je delavec v delovnem razmerju s polnim delovnim časom.
Zanima me, ali navedeno velja tudi za prostovoljno delo, delo po avtorski ali podjemni pogodbi? Menim namreč, da je omejitev 8 ur na teden namenjena temu, da se prepreči izgorevanje zaposlenih, tj. temu, da ima zaposleni zagotovljen zadosten počitek med dvema delovnima dnevoma… V področnih zakonih (Zakon o prostovoljstvu, Zakon o avtorski in sorodnih pravicah in Obligacijski zakonik) omejitve delovnega časa za prostovoljce ter za delavce po avtorski ali podjemni pogodbi ni, kar bi lahko v primeru, da se zgoraj navedeni člen Zakona o delovnih razmerjih za prostovoljno delo, delo po avtorski ali podjemni pogodbi smiselno ne uporablja, pomenilo, da lahko navedena dela opravljamo, prav tako pa lahko tudi organizacije, za katere delamo, zahtevajo opravljanje navedenih del ves čas, ko nismo v službi, kar pomeni, da se nam teoretično lahko krati pravica do nočnega počitka in rekreacije po službi.
Vljudno prosim za vaš strokovni odgovor in za vaše mnenje! Soglasja za prostovoljno delo in delo po avtorski pogodbi v invalidski organizaciji pa pri svojem delodajalcu ne potrebujem – to vem. Prav tako ne kršim konkurenčne prepovedi. Je pa delo takšno, da bi ga težko opravljal kdo drug, saj so potrebna posebna znanja. Invalidska organizacija žal nima sredstev, da bi me redno zaposlila in bi tako bil redno zaposlen pri njih, če pa pustim svojo službo, bom brez dohodkov. Prosim za pomoč. Ali smem invalidski organizaciji postaviti omejitev števila ur, ko lahko prostovoljno delam? Oni se namreč jezijo name, da to ne gre, da nočem delati, itd., jaz pa sem utrujen in po službi rabim tudi počitek in rekreacijo.
Forum je zaprt za komentiranje.