Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev vzorec prijave na zaposlitev

vzorec prijave na zaposlitev

pozdravljeni,

imam kar nekaj dobrih in lepo napisanih prijav na zaposlitev, a karkoli pošljem, nikoli ne dobim odgovora, kaj šele vabila na razgovor. rada bi napisala super vlogo, pa ne vem, kako. kje naj najdem kak res dober primer prijave, vse sem že prečekirala, pa so vse al stare ali pa podobne moji, ki ne zažge. drgače sem dipl ekon., pa bi šla delat tud v trgovino ali pa čistit al pa v kuhno, bilokaj, sam da bi neki dobila.

hvala za pomoč, ker sem že čist obupana, ko gledam razpise, pa so že vsi verjetno zasedeni.

A ste poskusili z europass življenjepisem? daj poglejte si stran zaposlitev.lifecoach.si, kontaktirajte za brezplačno pomoč, bomo že našli rešitev, lp!

malo zamujam… Če še tole bereš, ti lahko jaz pogledam, kje delaš napake.

ja to bi bilo zelo dobrodošlo, a mi napišeš tvoj mail, pa ti pošljem svoje prijave???

1000x hvala

Prosim ti mi napiši e-mail, navsezadnje tebi delam uslugo. Potem pa ti naprej povem kako in kaj.
lp

o super

evo dam ti mail, ki sem ga pač ustarila iz izmišljenih imen:

avgust.murko@gmail.com

hvala 10000x

Sem ti poslala mejl.
lp

Sem poslala, bi lahko, prosim, še meni? Jaz tudi ne vem, kje ga “lomim” 🙂
leguignon@gmail.com

Kako pa se napiše prošnjo oz. spremni dopis za podjetje, ki sploh nima razpisa? Kako napisat, da bi delal tam oz., če imajo kaj? To mi sploh ne gre, ne znam niti začet. Vse se mi sliši neumno 🙂

Hvala in lep pozdrav.

glej mejl

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close