Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Grožnja preko telefona !

Grožnja preko telefona !

Pozdravljeni !

Upam da to spada pod mobing ?

Star sem 25 let ( moški ) in sem danes prijel en klic iz številke, ki je ne poznam. Ko sem se javil, je oseba na druga strani vprašal če je dobila pač mene, sem rekel da sem to jaz, in je prec reku kdaj mu bom vrnil denar ( za katerega si sploh nisem sposodu ). Pol je človk vedu celo kje delam, vedu je moje ime, in kle sem se jst začel spraševat od kje nemu te informacije ? Pol sem zahtaval njegovo ime mi ga je povedal ( samo ne vem če je resnično ) ! in ko sem preveril ta človek sploh ne dela pri nas, čerpav je reku da dela ?

Skratka po pregovarjanju, je začel grozit da bo prišel s kolegi do mene in me prebutal, da bo klical policijo, zato sem mu rekel, naj jo kar mirne volje pokliče bom še vesel, in pol je reku da me bo še poklical, in sm jst tist trenutek prekinil !

Kaj naj naredim v primeru, če me še pokliče ? Meni se zdi da mu je številko dal kdo od sodelavcev ( če je vedu kako mi je ime, kje delam ) ! Pač sej osebno se ga ne bojim, tud če pride osebno do mene mu z veseljem pošljem na orgenco. sam ni mi jasno kako se ljudje spravjo delat take stvari ?

Spoštovani!

Kar opisujete z mobingom nima zveze, ampak gre za neposredno grožnjo na telesno in duševno nedotakljivost. Koliko ima ta odnos ozadje neurejenih odnosov, veste vi. Glede zagotavljanja varnosti lahko zadevo predate na policijo. Imate številko, očitno tudi ime in priimek. Odločate vi.

Želim mirno in uspešno reševanje zadeve.

- - Edin Duraković, STUDIO SIMBALEIN Center za kulturo in terapijo odnosov Ljubljanska c. 15, 1293 Šmarje-Sap t: 030 689 656 e: edin.durakovic@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close