odločitve
Pozdravljeni!
Sem nezaposlena, prijavljena na zavodu za zaposlovanje in prejemnica socialne pomoči.Ponuja se mi možnost dela. Gre za delo preko avtorske pogodbe, ki bi bilo bolj stalno. Zanima me če lahko delam preko avtorske pogodbe in zraven prejemam socialno podporo? Če lahko me zanima kolikšen je najvišji možni znesek, ki je še sprejemljiv ob socialni podpori? Kasneje bi ob uspešnosti imela možnost redne zaposlitve, za začetek bi probali na ta način. Zelo rada bi šla delat, vendar se bojim, da bom na slabšem ( s tem mislim, da bi izgubila socialno podporo, potem pa me npr. ne bi hoteli zaposliti preko avtorske ali pa bi bilo dela premalo) Žalostno se mi zdi, da je v naši državi bolj varno biti doma in prejemati pomoč. Delodajalec bi me vzel preko avtorske pogodbe, še pred tem bi morala opraviti kup testiranj…tako, da zaenkrat še tudi avtorska ni sigurna. Sem v dilemi, ker nevem ali naj opustim socialno podporo in grem v tveganje ali naj pustim možnost dela preko avtorske pogodbe. Seveda bi raje šla delat, vendar pod drugimi pogoji..Prosim priporočajte mi kaj naj naredim.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.