Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev mobbing – dokazi

mobbing – dokazi

Mene pa zanima, ali je res tako težko kot se govori dokazati izvajanje mobinga na sodiščih. Ali je sploh smiselno iti po “pravico” na sodišče (jaz sem šel – ni bilo še obravnave) tako da ne vem kaj me sploh čaka (ali je sploh kakšna možnost da dosežem pravico na sodišču)
Hvala za odgovor in lep pozdrav

Spoštovana tris72b,

odkar je forum za trpinčenje na delovnem mestu moderiran, je vaša tema ostala “skrita”, tj. od novembra lani. Opravičujemo se za nevšečnost! V kolikor se je vaš primer iztekel, bi bili veseli, ko bi z nami delili vašo izkušnjo!

Lep pozdrav,

- - Edin Duraković, STUDIO SIMBALEIN Center za kulturo in terapijo odnosov Ljubljanska c. 15, 1293 Šmarje-Sap t: 030 689 656 e: edin.durakovic@gmail.com

Meni pa se dogaja trpinčenje v sosedskih odnosih. Sosed, ki se je preselil v mojo soseščino, poskuša na vsak način nagajati in si lastiti našo zemljo. Šel je tako daleč, da mu je sodišče dodelilo del parcele, pa še zahteval je plačilo sodnih stroškov. Sprašujem se kje je pravna država. Kako lahko sodišče dodeli nekomu služnostno pot na sredi parcele sosedovega lastnika in sicer tam, kjer je nikoli ni bilo.
Potem pa se še repenči in hvali, kje vse se razprostira njegova posest in to posest, ki jo je kupil za neznatni denar. To mu očitno ni dovolj, ustvarja si lastnino še na tujem in s prirejenimi argumenti prepriča sodišče, da ima on prav.
Kako hudo je imeti takega soseda lahko občuti samo tisti, ki živi v njegovi bližini. Kako preprečiti tak mobing ?

Spoštovani!

Forum je namenjen razpravi in svetovanju v primeru mobinga, ki je vezan za delovno mesto, ne za sosedske odnose. Po tem, ko so zlorabe že prevzele dinamiko odnosa in varen pogovor ni mogoč, so pristojne javne službe in pravno-formalni postopki: policija, tožilstvo, sodstvo ali inšpekcijske službe.

Na splošno pa uporabnikom foruma priporočam ustvarjanje varnosti najprej pri sebi in nato v odnosih z drugimi. Z iskrenim in varnim pogovorom razjasnimo marsikatero zmoto, napako, zamero.

Srečno!

- - Edin Duraković, STUDIO SIMBALEIN Center za kulturo in terapijo odnosov Ljubljanska c. 15, 1293 Šmarje-Sap t: 030 689 656 e: edin.durakovic@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close