bolniška za otroka
Za otroka še nisem koristila bolniške, tako da nimam pojma kako to poteka. Sin ima od sobote vročino in danes popoldne ga peljem k pediatrinji.
Bolniško bo koristil mož, pa me zanima, če moram to danes sestri povedati oz. če moram že danes imeti s seboj njegovo zdravstveno izkaznico?
Ali je možno kombinirat bolniško? OZ, da bi mož bil dva dni doma, nato tri dni jaz?
Hvala za odgovore
Meni pa še nikoli ni bilo treba kazati moje zdravstvene kartice pediatru, da mi je izdal bolniški list za nego otroka. Ne vem, kako imate to drugje urejeno in zakaj je pri nas drugače. (?)[/quote]
Kdaj si bila pa nazadnje na bolniski zaradi otroka? Od kar je vse on-line, sta pri izdaji bolniskega lista nujni obe kartici, otrokova in starseva.
Meni pa še nikoli ni bilo treba kazati moje zdravstvene kartice pediatru, da mi je izdal bolniški list za nego otroka. Ne vem, kako imate to drugje urejeno in zakaj je pri nas drugače. (?)[/quote]
Kdaj si bila pa nazadnje na bolniski zaradi otroka? Od kar je vse on-line, sta pri izdaji bolniskega lista nujni obe kartici, otrokova in starseva.[/quote]
Nazadnje sem bila približno leta 2009 (+/- 1 leto). Pa kdaj se je to spremenilo? Ali pa sem jaz pozabila, kako je šlo.
Kdaj si bila pa nazadnje na bolniski zaradi otroka? Od kar je vse on-line, sta pri izdaji bolniskega lista nujni obe kartici, otrokova in starseva.[/quote]
Nazadnje sem bila približno leta 2009 (+/- 1 leto). Pa kdaj se je to spremenilo? Ali pa sem jaz pozabila, kako je šlo.[/quote]
Ce si izcentralne Slovenije, ki je bil zadnji del, ki je sel na online sistem, je cisto mozno, da ri ni bilo treba. Zdaj pa.
Forum je zaprt za komentiranje.