Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Hudica! izgubil bom sluzbo, pa imam vprasanje?

Hudica! izgubil bom sluzbo, pa imam vprasanje?

Zagotovo bom izgubil sluzbo za nedolocen cas. Imam 23 let delovne dobe, ki pa je bila pred cca 4 leti prekinjena za en mesec. Sedaj me zanima, ali dobivam nadomestilo iz zavoda za celo delovno dobo,ali mogoce manj, ker je bila delovna doba prekinjena? Hvala za odgovore.
Sedaj pa v lov za novo sluzbo

Žal ti v tem primeru pripada samo 3 mesece nadomestila.
Vso srečo in kar najhitrejši uspeh pri iskanju nove zaposlitve!

za celotno delovno dobo, če seveda že nisi kaj vmes koristil, za tistih 23 let si najbrž koristil tisti mesec, se motim? ostane ti v dobrem in se sešteje z nadomestilom za nadlednja 4 leta

Zakaj zavajaš? Si folž ali samo nesramna?

Nadomestilo dobiš toliko, kolikor ga nisi izkoristila. Se pravi, imaš 23 let delovne dobe, koristila si 1 mesec, zdaj pa lahko koristiš preostalo. Ne vem, koliko ti pripada za 23 let delovne dobe, ampak sama imam podoben primer, pripadalo mi je 9 mesecev, koristila 2, zdaj pa koristim še ostalih 7.

a ni več tako, da se ti sešteje, kolikor nisi od zadnjič vse izkoristil?

SE OPRAVIČUJEM, ČE SEM NAROBE POVEDALA!

Zakaj zavajaš? Si folž ali samo nesramna?

Nadomestilo dobiš toliko, kolikor ga nisi izkoristila. Se pravi, imaš 23 let delovne dobe, koristila si 1 mesec, zdaj pa lahko koristiš preostalo. Ne vem, koliko ti pripada za 23 let delovne dobe, ampak sama imam podoben primer, pripadalo mi je 9 mesecev, koristila 2, zdaj pa koristim še ostalih 7.[/quote]

Hvala!!! Po prvem odgovoru mi je pulz narastel na 200, sedaj sem malo pomirjen ob ostalih odgovorih. Aktiviral bom vse veze in poznanstva, da si najdem sluzbo, ker doma bi si mi zmesalo,pa sigurno bi se polenil.

vso srečo!!! žal vem kako je to

Se opravičujem za dvig pritiska in še marsikaj, kar mi je očitano- nisem hotela. Tako je bilo pri mojem možu in povedala sem kar vem.
Se opravičujem še enkrat.

Za celo dobo – to je 9 mesecev.
Če si že ob prekinitvi pokuril en mesec nadomestila, potem ti pripada 8 mesecev. Če nadomestila nisi pokuril, dobiš sedaj vseh 9 mesecev.

http://www.ess.gov.si/iskalci_zaposlitve/prijava_brezposelne_osebe/denarno_nadomestilo

.

Tega je pa malo. A ni bilo včasih dlje časa nadomestilo?

6 mes – pa to v današnjem času ni nič!!!!!!

Ti kar veze aktiviraj pa bo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close