Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev izredna odpoved?

izredna odpoved?

Pozdravljeni,

Sem v poskusnem roku, delam po cele dneve, delodajalec mi je napisal cel A4 list kako slabo delam in kako so me opozarjali (opozorili me niso niti enkrat), gre za to, da je toliko dela da mi nihče ne pomaga, za vse se zanjdeš sam- kolikor se, pričakujejo da se boš učil še doma za vikend, vendar imam jaz doma 2 majhna otroka in se ne morem še doma učiti, glede na to da sem itak po cele dneve tam.
Kaj naj naredim? Rada bi šla nazaj na zavod (mi še pripada), vendar če jaz odpovem pogodbo se lahko obrišem pod nosom, po drugi strani pa tega pritiska več ne zdržim.
Imam sploh kakšne pravice?

Ne razumem te. Si v poskusnem obdobju, pod drobnogledom delodajalca, ki kritizira tvoje delo, in ti ne veš, kako bi šla nazaj na Zavod. Pa saj te bo on dal po preteku poskusnega obdobja! Delaj po svojih zmožnostih in se ne obremenjuj z mnenji drugih. Če si res tako slaba delavka, te bo dal stran, če pa bo vseeno spoznal, da se moti, te bo obdržal in ne bo več pritiskal nate. Kaj je res tako težko biti zvest samemu sebi in stat za svojim “prav”?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close