Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev kozmetičnasr.šola Lj ali zavod AI-svetujte,prosim

kozmetičnasr.šola Lj ali zavod AI-svetujte,prosim

V letošnjem letu se bom prekvalificirala v kozmetičnega tehnika,(izredno,seveda)zdaj pa sem v dilemi,v kateri program naj se vpišem -na zavod AI ali kar v srednjo šolo v Lj.- v ceni je razlika kar dober tisočak-ne pa bi rada izgubila na račun kvalitete…ampak kam??
Predvsem bi se rada dobro NAučila,bila čimprej samostojna v poklicu,polna znanja…Imate morda kaj več informacij,za kam naj se odločim?
Za vsak nasvet bom hvaležna,hvala.

Pozdravljena

kontaktiraj me prosim na email katja1986@siol.net 😉

Jaz sem se leta 2003 izobraževala v ZTI Lj, mislim, da je to zdaj zavod Al.

Veliko je prakse in mnogi so bili mnenje, da je to veliko boljša izbira kot pa Srednja kozm. šola.

Jaz sem mnenja, da nas je preveč. Zdaj že vsak, ki ima 5m min časa gre na kozmetično ali ekonomsko šolo .

Punce samo na AI na hodite .škoda denarja,Dandanes je veliko šol ki nudijo boljše znanje in boljšo kvaliteto dela. Razen ga. Romane je vse ostalo neprofesionalno.Veliko preveč obljubljajo kot ponujajo.

Zavod ai je čist v redu. Sem sama hodila na enoletni program. Je pa res, da je težka šola in ni variante, da uspešno zaključiš šolanje, če se ne učiš sproti. Dost se naučiš pri njih in dovolj znanja pridobiš. Tudi profesorji so ok in pač zahtevajo en nivo znanja. Tista, ki misli, da je to kr ena šola in da jo z lahkoto narediš, se krepko moti. Za denar, ki ga plačaš za šolanje, dobiš dovolj znanja, da si lahko popolnoma kompetentna v tem poklicu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close