Najdi forum

JYSK

Če kdo dela v tej trgovini me zanimajo izkušnje, ste zadovoljni? Se zaposleni veliko menjajo?

kaj je to za ena firma? od kje? včeraj smo dobili reklamo, pa me zanima…

(JUSK) Svedska firma. Primerjava: Ikea – JYSK = Lesnina – Dipo

Glede na nizke cene ni pricakovati velike kvalitete. Kaksne stvari lahko presenetijo.
Ker smo zakorakali v potrosnisko druzbo in redko katero stvar kupimo za 20 do 30 let, se mi zdi, da niti ni treba vec kupovati kaksnih visokih kvalitet.

Pravzaprav je danska.

Jysk ima samo močno ime… drugače se zaposleni veliko menjajo, ker so teški delovni pogoji, zelo malo je zaposlenih prodajalcev v poslovalnici (kjer je ogormno dela – velike površine in veliko strank), ter osebni dohodek na nivoju (Tuš, Mercator, Spar)… naj vas ne zavede samo zveneče Dansko ime podjetja…

V JYSKU je dosti dela , ampak če je kolektiv v redu kar je najpomembnejše je delovno okolje lahko prav super, meni je všeč, res pa je da od nas prodajalcev zahtevajo kar veliko… mislim da je problem samo v temu da je prodajalcev premalo….fantje npr. po mojem mnenju delajo še veliko več ( sprejemanje izdajanje pohištva) torej če je med sodelavci dober odnos je lahko delo v JYSKU ok 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close