Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev a kdo pozna to firmo

a kdo pozna to firmo

http://www.mandura.si/Mandura-Team-Slovenija.php

to je mrežni marketing – amway, herbalife itd. saj ni posebne znanosti, samo prebereš kaj tale rasim piše, pa ti je vse jasno.

Ne da se mi brat sem pa na prvi strani opazila sledeče. Brezplačno, brezplačno, brezplačno….in na koncu vse cene so VSE CENE SO NETO CENE IN NE VSEBUJEJO DDV-ja TER POŠTNINE !!!!

Kot prvo očitno ni vse tako brazplačno in nekomu, ki mi par strani laže nikakor ne morem zaupat. Kot drugo pri vseh nazivih in šolanjih ne ve kaj pomeni neto. Ko tretje vsakemu bi lahko že bilo jasno, da mrežni marketing je dober le za vodilne.

Rasim Hadžić??Mi ni všeč.
Sicer pa bolj spominja na kakšnga iz severa:))

ti si pa gotovo z juga južnga
pa kar naci si
al te je pa ker od severnjakov tko mal nahecal, da nisi prav nič razumela
ne ločiš bre in temu pripadajoče ime

Na mrežni marketing sem tudi jaz alergična. Zadnjič je ena pristopila do mene, da ima neki fajnega zame in mi začela naštevat, kaj vse je fajn zame. Mi je bilo takoj jasno, da je to spet neki mrežni marketing. In na koncu izvem, da gre za neki Lyoness, sej sploh ne vem, če sem prav napisala. V glavnem, rekla sem, da ne mislim parim ritim z vrha mreže denarja nosit. Ona pa takoj, da to sploh ni tako, da bom jaz dobivala denar. Japajade,.

Draga Hruška!

Ti si mi bolj ušeč kot una hor južnjakinja, znaš br(at)e direkt povedat, matr ti hre z jezika, smo babe Gorenjke ta prave, a. Popolnoma se strinjam s tabo hlede levov, hja zahotovo maš konkretne izkušnje z njimi, me tko firbec babji, ma, verjetn maš vsaj z enim levom pa če je le en vhriz, hehe, je dovolj za cel lajf, levi ti hrizejo sebično, da bolj ne more bit, joj, madona sveta z nebes prletela.

Pred kratkim ti hledam dokumentarc, kako levinjo natepava lev, jo trdo z gobcem drži za vrat, ona total podrejena, nč mu ne more, ej, nč, ne moreš verjamet, in potem sam 10 morda 15 sekund, evo ti ha – on fertih delo, ode ti on lepo izpraznjen v hrmovje, briha njeha zanjo in njeno poželenje, sm se tko režalaaa, da je odmevalo, ma, ti povem, kot v Tamarju. Pol je pa bila ona tko razkurjena, veš, hudič babji, joj ha je, leva tolk pohrizla, ker je ona strastna, ona bi tud zavriskala vsaj enkrat, ma, ne, ona pa še bolj jezna povrh, nč naredu, desc pa tak, uh, kriza za vidit, ko je baba huda bejž proč.
Ma, veš, ne morem, a da ti še to ne bi povedala, moram ti, čist iskreno rečt, ker si po tihem nekak mislim, da znaš prisluhnit, veš, hlej, sm šla na predavanje v MONS-a, ja, ja, v prestolnici je to, in v dveh urah mi kot z neba padejo tri stranke, ampak za moj posel, čist po tihem ti rečem, sam zato sm šla, hehe, pa sem jih lepo obrala namesto da bi njihove riti debelila, hihi, joj lepo si to rekla, hihiii, veš, nekak si ti men ušeč, ne vem kako to, ni mi čist jasn, al je kej v zraku al koha neki dohaja, ampak nekaj je na tem, me dve bi se dobro razumele, a, kej praviste, hospa iz kurnika, pardn Petelin…eh, no, pa se je skor čist vseen, sm čist vse zmešala?

by, by, lipoto moja mila
pa fanj bod veseuga dcembra!

Draga Hruška!

Ti si mi bolj ušeč kot una hor južnjakinja, znaš br(at)e direkt povedat, matr ti hre z jezika, smo babe Gorenjke ta prave, a. Popolnoma se strinjam s tabo hlede levov, hja zahotovo maš konkretne izkušnje z njimi, me tko firbec babji, ma, verjetn maš vsaj z enim levom pa če je le en vhriz, hehe, je dovolj za cel lajf, levi ti hrizejo sebično, da bolj ne more bit, joj, madona sveta z nebes prletela.

Pred kratkim ti hledam dokumentarc, kako levinjo natepava lev, jo trdo z gobcem drži za vrat, ona total podrejena, nč mu ne more, ej, nč, ne moreš verjamet, in potem sam 10 morda 15 sekund, evo ti ha – on fertih delo, ode ti on lepo izpraznjen v hrmovje, briha njeha zanjo in njeno poželenje, sm se tko režalaaa, da je odmevalo, ma, ti povem, kot v Tamarju. Pol je pa bila ona tko razkurjena, veš, hudič babji, joj ha je, leva tolk pohrizla, ker je ona strastna, ona bi tud zavriskala vsaj enkrat, ma, ne, ona pa še bolj jezna povrh, nč naredu, desc pa tak, uh, kriza za vidit, ko je baba huda bejž proč.
Ma, veš, ne morem, a da ti še to ne bi povedala, moram ti, čist iskreno rečt, ker si po tihem nekak mislim, da znaš prisluhnit, veš, hlej, sm šla na predavanje v MONS-a, ja, ja, v prestolnici je to, in v dveh urah mi kot z neba padejo tri stranke, ampak za moj posel, čist po tihem ti rečem, sam zato sm šla, hehe, pa sem jih lepo obrala namesto da bi njihove riti debelila, hihi, joj lepo si to rekla, hihiii, veš, nekak si ti men ušeč, ne vem kako to, ni mi čist jasn, al je kej v zraku al koha neki dohaja, ampak nekaj je na tem, me dve bi se dobro razumele, a, kej praviste, hospa iz kurnika, pardn Petelin…eh, no, pa se je skor čist vseen, sm čist vse zmešala?

by, by, lipoto moja mila
pa fanj bod veseuga dcembra![/quote]

teb pa dogaja….

Pozdravljeni vsi “skeptiki” mrežnega marketinga.

Vprašali ste, če kdo pozna podjetje Mandura. Seveda ga poznam, saj je z poslom in produkti ubadam šele 2 meseca. Poznam tudi Rasima Hadžića….človek je, kljub svojem imenu, enem izmed leaderjev v podjetju Mandura. Kaj to pomeni….4 mestno cifro zaslužka vsak mesec!

Če Mandura posel deluje….deluje! Jaz sem v njem 2 meseca in dobivam provizijo lepo nakazano na svoj TRR….koliko, je pa odvisno samo od tebe, koliko si pripravljen delati, kako se znajdeš in koliko časa posvetiš temu.

Zavedam se, da je Slovenija pod vplivom raznih piramidnih iger, prevar, itd…ki so se dogajale zadnjih 10, a ker sem sam po izobrazbi računalničar, sem seveda zadevo, preden sem se vključil, temeljito preveril. Obstajajo še online posli, ki delujejo, verjemite ali ne.

Jaz sem sicer še na začetku, a vsak mesec dobivam več, kar mi daje motivacijo za naprej.
Pod sabo imam celo ljudi, ki so že v pokoji in za katere nikdar ne bi mislil, da znajo sploh uporabljat računalnika in interneta, a moram vam po resnici povedati, da mi ti ljudje celo več naredijo prometa in provizije, kot kdorkoli od mlajših! Svaka jim čas…..

Nobenega ne mislim prepričevat v kaj na silo, a če bi radi posel ali produkte od bližje spoznali, mi javite na Robi.Domadenik@gmail.com ali preverite “mojo” replicirano stran Mandure (kliknite na zastavico SLO v zgornjem desnem kotu) na http://www.domadenik.mandurarep.com za več informacij.

Za vas imam nasvete za lažji začetek, tudi kako začeti posel že prvi mesec z dobičkom (sicer manjšim ali vseeno dobičkom). Preverite!

Hvala za vaš čas in lep pozdrav,
Domadenik Robi

Ni podatka o sedežu podjetja v Sloveniji, kar pomeni, da ddv ni odveden. Ta prodaja je zrela za davčno in tržno inšpekcijo. Pošteno podjetje vedno prikaže sedež z naslovom in davčno številko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close