Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev zaposlitev na banki

zaposlitev na banki

Zanima me, če moraš imeti za delo na banki narejeno ravno ekonomsko šolo ali vzamejo koga tudi s kakšno drugo izobrazbo. Ali igrajo ključnega pomena veze ali izobrazba? Res me zanima.

Moja hči ima drugo izorazbo, zaposlitev je dobila, ker so jo poznali še, ko je delala preko študeta. Tam, kjer ona dela, veze in poznanstva ne pridejo v upoštev!

Sem univ. dipl. pravnica in so mi v NLB-ju povedali, da ne smem delati na banki, saj nisem šla na ekonomsko fakulteto….

Od sodelavke hči dela na šalterju. S težavo naredila gimnazijo, naprej ni šlo.

Šola je važna, ampak štejejo tudi košarica, mere, splošen vtis, dolžina krila in sreča, da bo tisti ki izbira iskal to, ne pa kakšnega luštnega fanta

Izobrazba ni pomembna. Pomembno je, da imaš veze in poznanstva, pa vsaj srednjo šolo. Eni imajo celo triletne šole pri nas. Če imaš faks brez vez, si pa lahko srečen, da si referent in imaš službo.

O tem, da je nekdo dobil službo brez vez, raje ne bi. To so zgolj pravljice za male otroke.

Samo nesposobni iščejo službo preko zvez.
V banki sem zaposlena kot referentka za nedoločen čas.
Pravljico si pa le zapomni, morda ti kdaj še prav pride (ddddd)

Pred sedemajstimi leti dobila službo na šalterju s srednjo šolo (brez vez). Vse moje sodelavke so bile gimnazijske maturantke, prav tako tista, ki je prišla nekaj let za menoj.
Kako je sedaj ne vem, nisem več tam zaposlena, ostale bivše sodelavke pa še (torej jih niso ven metali, ker nimajo faksa).

ekonski tehnik je bilo dovolj kakšno leto nazaj + psihološki test.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close