Skrajšan delovni čas, odpravnina in nadomestilo z zavoda
Pozdravljeni,
z letošnjim septembrom bom dobila odpoved iz poslovnih razlogov. V šolstvu delam 12 let, v zadnjem šolskem letu samo 60 %. Ker ni bilo dovolj ur za vse učitelje, sva šli dve zaposleni lanskega septembra na skrajšan delovni čas. Ker bo v naslednjem šolskem letu še manj ur, za naju ne bo več niti ur za skrajšan delovni čas. Zaposleni sva bili za nedoločen čas.
Delodajlec je predal postopke odvetniški hiši in odločba o tem, da se nama bo prekinilo delovno razmerje, naj bi bila izdana okoli 20. maja. Torej takrat začne teči 30-dnevni odpovedni rok in naj bi odločba začela veljati že 20. junija[/b]?? Ker do 31. avgusta imava še sigurno obveznosti iz tega šolskega leta. Ali bo odločba začela veljati 1. septembra, ko za naju ne bo več ur?
Avgusta bom šla v zadnji postopek umetne oploditve (samoplačniški, ki je tako veliko finančno breme, da bo to sigurno moje zadnje upanje) in bom v bolniškem staležu nekje do sredine septembra (kako mi je žal, da v vseh dosedanjih postopkih nisem izkoristila enega dneva bolniške in se psihično umirila). Ali mi potem ta odpoved začne veljati sredi septembra ali s 1. septembrom?
Odpravnina mi pripada ali ne, ker sem bila v zadnjem letu zaposlena samo 60 %? Kot osnova sem pa šteje plača v zadnjih treh mesecih, ne? Se pravi, lahko kar pozabim na plačo, ki sem jo prej prejemala 12 let?
Kaj pa nadomestilo? V začetku letošnjega leta sem namreč dobila zaposlitev za določen čas (se pravi, do januarja 2011) še pri drugem delodajalcu. To 40 % zaposlitev bom torej septembra lahko obdržala. Ampak potem mi ne pripada nadomestilo z zavoda za zaposlovanje, drži? Ker ne bom brezposelna, ampak delno še vedno zaposlena. Potem bi se mi bolj splačalo prekiniti tudi to zaposlitev in 9 mesecev prejemati nadomestilo, ki mi pripada za 12-letno delo v šolstvu. Kaj pravite?
Se opravičujem za milijon vprašanj, ampak čisto sem zmedena in zadeva me psihično ubija, za zadnji postopek umetne oploditve bi morala biti pa maksimalno psihično stabilna. Ne morem verjeti, kako se lahko toliko grdih stvari naenkrat dogaja človeku …
Kaj pa če avgusta zanosim (nekaj upanja imava, ker sva menjala center za OBMP)? Delodajalec bo torej sredi maja ugotovil dva presežna delavca. Če ne bi šla na bolniško (itak da bom šla, ker se 10 let trudiva že za starševstvo, tale postopek umetne oploditve bo že 10. po vrsti), potem bi bila na vrsti za odpušanje tretja sodelavka (tista, ki ima tretja najmanj točk po kolektivni pogodbi)? Ker me res zanima, če bi njo tudi odpustili, midve z drugo sodelavko sva namreč na vrsti za odpust samo zato, ker sva zbrali najmanj točk po kolektivni pogodbi na račun tega, da nisva mami.
In če zanosim (in nosečnost pripeljam do konca, kar bo res čudež), potem sledi bolniška in porodniška, ki bi trajali nekje do maja 2012. Ali potem šele takrat dobim odpoved??
Verjetno bi bilo najbolj pametno si dobiti odvetnika. V naši šoli je tudi kup nepravilnosti: zaposlovali so brez razpisa (sicer ne učitelje, tajnice pa), delavci, ki so na bolniškem staležu se veselo udeležujejo novoletnih zabav in maturantskih plesov, pri seštevanju točk po kolektivni pogodbi glede odpušanja so dali kar vsem zaposlenim oceno 5 (in niti slučajno si vsi za zaslužijo takšne ocene), in so ta kriterij kar izpustili in upoštevali samo objektivne kriterije. Me ni gre vse skupaj na bruhanje in najraje nikogar od njih ne bi več videla. Toliko trpljenja, kot sem ga doživljala ob neupešnem trudenju za nosečnost, … in zdaj še tole … Najraje bi se zaprla v nek milni mehurček, ker se mi včasih zdi, da enostavno ne zmorem več :(. Mogoče je spet čas za jemanje antidepresivov.
Želim vam lepo nedeljo in hvala za morebitno pomoč.
Forum je zaprt za komentiranje.