Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Slabe izkušnje s Slovensko knjigo-PIRSom

Slabe izkušnje s Slovensko knjigo-PIRSom

Imam slabe izkušnje z delom na PIRS-u (Slovenska knjiga)
Ker sem zaradi mobinga nehala delati, nisem dobila plačil za narejene pogodbe v znesku okoli 2200 eur. Preko odvetnika nisem mogla iztožit zadev, saj v pogodbi piše, da si sam kriv, če prenehaš delati pred koncem projekta.
Moj nadzorni se je izživljal nad mano, ker imam precej več izobrazbe od njega. Njegov nadzorni, ga je v tem popolnoma podpiral. Tudi ko sem se pritožila, ga je še naprej ščitil.
Tako je moj nadzorni, bajs debeli, zaslužil mojih 2200 eur. Ima odrasle otroke, jaz pa dva šoloobvezna.
Žal se je popolnoma enako zgodilo moji sodelavki (ima dva majhna otroka in je samohranilka) in sodelavcu.
Saj ga ne morem iztožit, preveč dela je z dokazovanjem, ampak človek bi pričakoval malce moraleeeeee. Prašič!

Slovenska knjiga ves čas išče nove zastopnike. Bodite previdni, ko se prijavite za prodajalca reklam. Vaše provizije lahko dobi nekdo drug. Vaš vodja.

Hvala za opozorilo. Pred časom sem jim poslala prijavo, pa mi sploh niso odgovorili. In še danes iščejo zastopnike za moj okoliš.

Kaj pa je delo obsegalo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close