Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev zavod me vabi na predavanje kakšne sankcije so če ne pridem

zavod me vabi na predavanje kakšne sankcije so če ne pridem

mene pa neki zanima iz zavoda so mi poslal vabilo za eno delavnico ki traja dva dni povedala sem jim ,da se mi obeta služba v kratkem pa so mi rekl ,da moram kljub temu priti in zdej me zanima če ne pridem vem da me za pol leta vržejo vn iz evidence zanima me pa ali mi lahko občina ukine plačevanje osnovnega zdravstnenega zavarovanja ? denarnega nadomestila ne dobivam hvala za odgovore

Ja, na vseh papirjih zavoda so take grožnje…

Predlagam, da se po telefonu opravičiš in prosiš za nov termin predavanj – če res nimaš časa iti. Drugače pa pojdi – morda zveš kaj novega.

Če se ti obeta v kratkem služba, je itak vseeno, če te vržejo iz zavoda. Če se ti pa samo ne da it tista dva dni tja, je pa edino pravilno, da te odstranijo iz svojega seznama.

ja baje da bom v služno sprejeta zelo kmalu (v roku 1 meseca) če prav razumem mi bo občina še vseeno plačevala osnovno zavarovanje kljub temu če ne grem na predavanje

Če si brez službe in če ti zavod nudi neka dodatna znanja brezplačno jih izkoristi. Res ne razumem ljudi kot si ti. Kaj pa če sluižbe ne dobiš ?

ker imam iz bodoče službe zagotovilo ,da me bojo vzeli takoj ko se sprosti delovno mesto kar bo kmalu

ne zanašaj se na obljube. jaz sem tako trikrat izvisela.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close