kje na Goriškem brezplačni tečaji za brezposelne?
na zavod sem se prijavila oktobra v NG, svetovalka me je res takoj prijavila na tečaj, pa sama nisem nič omenila, da bi karkoli rada. In poznam še tri osebe, pri katerih je bilo tako. Poznam pa tudi osebe, ki so jim ponudili izobraževanje, pa so zavrnile in ni bilo nobenih sankcij…
Sama sem tudi že bila enkrat prijavljena na zavodu, a sem sedaj dobila občutek da so se stvari precej spremenile, bolj so dostopni, bolj fleksibilni in za človeka se dejansko potrudijo, če jim dovoli…
to je samo moja izkušnja.
Točno to. Meni je vse zrihtala svetovalka, ki je mojo nadomeščala. Po vseh izkušnjah vem, katere dve sta res dobri. Da ne omenim ene, ki mi je rekla, da bi bil čas, da razmislim o prekvalifikaciji (potem, ko sem se 5 let matrala na težkem faksu). Ko mi je ta dobra svetovalka pomagala rihtati papirje za dobljeno zaposlitev, sem ji odkrito povedala, da sem samo z njo in kolegico zadovoljna in, da imam s parimi res slabe izkušnje. Ne vem, 2x sem bila prijavljena (1x 1,5 leta, drugič pol leta) in nisem opazila kake hude spremembe na bolje.
Točno to. Meni je vse zrihtala svetovalka, ki je mojo nadomeščala. Po vseh izkušnjah vem, katere dve sta res dobri. Da ne omenim ene, ki mi je rekla, da bi bil čas, da razmislim o prekvalifikaciji (potem, ko sem se 5 let matrala na težkem faksu). Ko mi je ta dobra svetovalka pomagala rihtati papirje za dobljeno zaposlitev, sem ji odkrito povedala, da sem samo z njo in kolegico zadovoljna in, da imam s parimi res slabe izkušnje. Ne vem, 2x sem bila prijavljena (1x 1,5 leta, drugič pol leta) in nisem opazila kake hude spremembe na bolje.[/quote]
Sem prvič na zavodu in so mi dodelili svetovalko B.K. Imaš kaj izkušenj z njo, prosim, ker meni je na uvodnem seminarju zgledala kar v redu.
evo, posredujem link do strani Zavoda za zaposlovanje RS,
link je ful čuden: na desni strani – bolj na sredini: seznam izvajalcev in programov usposabljanja,
potem je tu excel tabela – razdeljena po mestih
LP
Sabina
Forum je zaprt za komentiranje.