odločbe za dopust
punce prosim vas za nasvet
sem na novo zaposlena v vrtcu in moram izdati odločbo o letnem dopustu
sedaj pa vas prosim če mi lahko svetujete na kaj se sklicujem
če razumem
po ZDR vsakemu pripada 20 dni, na vsakega otroka do 15. po 1 dan dopusta, klasifikacija po stopnjah izobrazbe mi je tudi znana…kaj pa glede na delovno dobo?
kako se dnevi dopusta stopnjujejo?
hvala za pomoč
ojej, zaposlili so te, ti pa iščeš nasvete po starševskem čveku???
jebelacesta, kolektivne pogodbe so prvo, kar moraš pogledat, kako sploh lahko delaš na kadrovski, ne da bi vedela, da obstajajo?
ker po ZDRju boš hudo dolgo iskala, koliko ti pripada za delovno dobo, ker zdr tega ne ureja!!!
taka vprašanja me še bolj razkurijo, kot pa tista, kaj skuhat.
Ti zakaj so te že zaposlili….. si ena gnila budala
Kaj pa tebe briga na zakaj so me zaposlili in moj obseg dela….
Pač nismo vsi strokovnjaki na vseh področjih kot si mogoče velecenjena ti….
Poleg tega očitno tu ne smeš ma prav nič več vprašat, ker na najbolj preprosto vprašanje se pojavijo ene gnilobe kot si ti, ki si si seveda najbolj pametna na svetu.
Gniloba
Sej vem, da moj nivo pisanja v zadnjem postu je po nivojem, vendar sem le hotela in v tisti jezi tipkala take grde besede…samo resno me tako razkurijo taki “pametni” odgovori.
Tukaj bi rada večkrat kaj vprašala pa razmišljam, zakaj bi če pa pol padejo take nesramne besede, da te pol vse mine.Niti eno vprašanje, niti en post ne more ostali le pri odgovoru na vprašanje, nasvet ipd….vedno je potrebno biti žaljiv, najbolj pameten in seveda iz konteksta.
Kje pa pišem, da jaz v vrtcu delam v kadrovski. Kaj samo, ker sprašujem o odločbah za letni dopust je potrebno tako….
ziher si dobila delo prek vez, ti je ena teta zrihtala, kajne
cel kup nezaposlenih, tu se pa ena nesposobna kota po delovnem mestu in niti osnovnih stvari ne zna naredit.
ja, to je preprosto vprašanje, seveda. ampak, tisti, ki na tem dela bi ga moral obvladat, ne pa spraševat na čvek forumih. ko bi šla vsaj na kak strokovni forum, tako pa ti še tako daleč ne znese…
ni čudno, da smo tam, kjer smo, če pa imamo zaposlen tako sposoben kader.
Forum je zaprt za komentiranje.