POZABILA JAVITI NA ZZZ
Ne me skritizirati, ker sem že sama nase tako jezna, da je hudo. Pozabila sem se javiti na svetovalni interviju na ZZZ. Oziroma pravzaprav nisem pozabila, ampak zaradi svoje “šlamparije” sploh nisem vedela, da ga imam. Nazadnje sem imela razgovor oktobra, kjer mi je omenila, da me bo naslednjič naročila za december. IN ker so me do sedaj vedno obveščali preko pošte, sem čakala na datum, sem mislila, da jim decembra mogoče ni šlo skozi in danes sem pograbila vse papirje, da grem tja osebno vprašat zakaj še vedno nisem dobila datuma, pa vidim med papirji, da imam notri že vpisan datum (decembra). Skoraj me je kap. Enostavno sem spregledala, ker sva tam s svetovalko obračali kup papirologije (stare prošnje, odgovore, zaposlitvene načrte-pač stare zadeve, ki jih potem doma nisem več gledala in res še opazila nisem, da mi je vmes že vpisala datum. Kar groza me je…
No, saj vem, da ni druge, kot da se grem tja pogovoriti in prositi za usmiljenje, pa vendar bi rada slišala, če je katera že imela podobno izkušnjo, ker me je strah kot cucka, ko se odpravljam tja…
Menda je res tako, če nekaj ne narediš kot rečejo, ali potencialnega delodajalca ne gledaš lepo in on javi, da si se mu zdel malo nezainteresiran za delo te kar brez milosti izbrišejo za pol leta. Brez da te kaj vprašajo.
Poznam kar nekaj primerov. Iskreno upam, da se naredi čudež in bodo razumeli, da je človeško kaj pozabiti, morda zamešati kakšen datum. Držim pesti.
Svetovalke danes ni bilo, so mi rekli, da naj pridem zjutraj. Ojej, ojej; še se bodo tresle hlače do jutri. Če bo vse ok, bo to pozitivna šola za drugič, da bom bolj pazljiva; če pa me izbrišejo, pa si sploh ne predstavljam kaj bom. Groza… Razen, da še ta mesec uspem službo dobiti, kar pa je bolj utopična želja, odkar ni več dobrega starega statusa študenta:(:(:(. Kako je bilo lahko vedno do dela priti, odkar sem na zavodu, pa kar nič in nič:(
Forum je zaprt za komentiranje.