Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev podaljševanja pogodbe o zaposlitvi kolikokrat

podaljševanja pogodbe o zaposlitvi kolikokrat

Spoštovani, zanima me kolikokrat mi lahko delodajalec podaljša pogodbo o zaposlitvi za določen čas.
Imam še naslednjo vprašanje:
ali je mus, da so vse opravljene ure razvidne na plačilnem listu? Delam v izmenah in vsak dan imam ob rednem delovnem času še 15 minut predaje, ki ni zabeležena nikjer. Vpisuje se v nekakšne zvezke.Te ure se potem koristijo neglede nato ali je bilo to prazničnih 15 minut ali nedeljskih, popoldanskih,…

Hvala za odgovor in LP

Podaljšujejo ti lahko dve leti oz. največ dvakrat. Se pravi – prvič dobiš pogodbo, potem ti pa lahko še dvakrat podaljšajo, ampak vse skupaj ne sme bit več kot dve leti, potem ti morajo dati nedoločen čas ali pa čao.

Glede teh 15 min smo imeli v prejšnji firmi, kjer sem delala, isti problem, ker smo se morali preoblečti in točno ob uri že biti na del. mestu. Ne vem, kako so to rešili, ker nisem več tam.

To špomeni, da mi lahko podaljšejo 2x po tri mesece, nato me zaposlijo za nedoločen čas?

Pozdravljeni,

Pogodbo ti lahko podaljšujejo 2 leti, ampak tudi petkrat če hočejo.
Lahko tudi 24-krat po en mesec. Meni so jo ene 4-krat.

lp

ok, jaz sem bila prepričana, da samo dvakrat, ne vem točno zakaj…Malo se mi zdi čudno, da bi lahko nekomu dve leti podaljševali po en mesec…. Ampak več kot dve leti pa ziher ne sme trajati to nategovanje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close