Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev prijava na zavodem brez službe. V kolikšnem času se moram prijavit na zavod in kako je s papirji, s čim grem tja.

prijava na zavodem brez službe. V kolikšnem času se moram prijavit na zavod in kako je s papirji, s čim grem tja.

pozdravljeni, ostala sem brez službe za nedoločen čas iz poslovnih razlogov. V kolikšnem času se moram prijavit na zavod in kako je s papirji, s čim grem tja, od firme nisem dobila še nič, kadrovnica mi je rekla, da ima čas odjave 8 dni? Kako je z zavarovanjem in prijavo na ZPIZ.

tukaj najdeš osnovne info

Dobiti moraš sklep o prenehanju, delavska knjižica ni več obvezna, če jo imaš jo vzami s seboj, potem ti bodo že povedali kaj moraš naredit. 8 dni je hitro mimo.

Zakaj ne pokličeš na Zavod za zaposlovanje?!
A niso informacije iz prve roke veliko bolj zanesljive od teh s foruma . . .

ne pokličem ker danes nimajo uradnih ur in sem pričakovala papirje včeraj, sedaj mi pa reče 8 dni.Bega me zavarovanje.

Na Zavodu za zaposlovanje samo v četrtkih nimajo uradnih ur.

Uradne ure:
Ponedeljek: 8.00 – 12.00 in 13.00 – 15.00
Torek: 8.00 – 12.00 in 13.00 – 15.00
Sreda: 8.00 – 12.00 in 13.00 – 18.00
Četrtek: Ni uradnih ur
Petek: 8.00 – 13.00

Brez skrbi lahko pokličeš pa vprašaš 🙂

Na internetu vse piše. Čas za prijavo je 30 dni, razen če je s 1.1.2011 nastopila kakšna sprememba. Zavod nima uradnih ur samo ob četrtkih, danes normalno delajo.

Kako si boš našla službo, če še takih osnovnih stvari ne znaš pogledat??

vse bo v redu tudi z zavarovanjem…pojdi takoj jutri na zavod, se prijavi in potem ti bodo svetovali, da se greš še na zdrav.zavarovanje prijavit za ta čas, da dobiš odločbo z Zavoda, plačaš nič, samo formalnost, ampak mora biti, če bi v tem času rabila zdravnika…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close