Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev polovični delovni čas

polovični delovni čas

Če si nezaposlen in prejemaš na zavodu nadomestilo, pa dobiš službo za polovični delovni čas, kako je pa z nadomestilom potem? Ima kdo take izkušnje? Ga prejemaš potem pol manj? Za primer, če mi uspe dobit vsaj službo s skrajšanim del.časom, da vem, kako in kaj…..

Če dobiš službo, nimaš več nadomestila iz zavoda.

nadomestilo je za brezposelnost. in če dobiš službo (tudi če samo za polovični čas), nisi več brezposelna in nadomestila ni več.

hvala obema. saj to se sliši logično, ja, ampak enkrat sem na zavodu to vprašala, pa so rekli, da nadomestilo v tem primeru poteka vzporedno, seveda znižano, ampak se ti potem časovno ne prenese…
zdaj pa sprašujem zato, da vidim, če ima kdo konkretne izkušnje s tem in mi potrdi, če je tako

mislim, da ti preneha nadomestilo med zaposlitvijo, vendar ti ne propade pravica, torej ko si spet brezposelna, ti izplačjo še preostale mesece

no in zdaj sama odgovarjam, preverjeno je tako, da ti pri zaposlitvi za polovični delovni čas pripada polovično nadomestilo na Zavodu, ampak se pa časovno nič ne podaljša, torej v bistvu ti polovica nadomestila propade….ja, kaj hočemo, služba je pa le služba, četudi je samo za polovični čas

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close