Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Kuhanje kavice med uradnimi urami kršenje zakona?

Kuhanje kavice med uradnimi urami kršenje zakona?

V tem postu http://med.over.net/forum5/read.php?151,6634184 izgleda, kot da je kuhanje kave med uradnimi urami kršenje zakona. Potem je tudi to kršenje zakona, ko sem danes, ko sem šel po eno stvar v tehnično trgovino, videl dva študenta, ki sta klepetala in vrtela palce ter nič delala. To, da sta zaposlena tam, vem, ker ju poznam in vem, kje delata in kdaj.

mi si tudi med službenim časom skuhamo kavo…a tudi kršimo? 😀

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Po zakonu delavec ima pravico do pavze . Zlorabljanje delovnega časa pa je kaznivo in se sankcionira.

kaj pa pomeni zlorabljanje delovnega časa?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Zlorabljanje delovnega časa je, da nekdo ne pride v službo, se prijavi kot da je na bolniški, potem pa fuša. Ni pa zloraba, če si med delovnim časom skuhaš kavico, ker te daje utrujenost in zaradi tega ne moreš zbrano delati.

če delo opravljata drugače vestno, kavica lahko njuno uspešnost samo še boljšo naredi, zato ne vem,česa si jima favš?

Pri nas si jo lahko skuhamo kadarkoli. Kavo, čaj, … celo klobase so se že kuhale. Popoldan pa kuhano vino s klinčki :). Čik pavza kadarkoli … Zakaj ne, če delo zaradi tega ne trpi??
Pri nas je, kot se že bere, vse po domače, nobenega reda, … se pa kljub temu dela. Eni več, drugi manj.

Potem bodo mene danes zaprli.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Če je to kršenje zakona, potem naj tisti, ki to trdi, navede, kateri člen katerega zakona je v tem primeru kršen.

Hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close