Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Božičnica

Božičnica

Ker sem čist ekstatična, ker smo jo danes presenetljivo dobil – kako kaj zgleda pri ostalih?
Delam v manjši privat firmi, za avtomobilsko industrijo, božičnice smo dobil danes 1,5 plače zraven (se pravi 2,5 plače naenkrat na račun) 😉

wowo, super. že veš, za kaj boš porabila denar?

sem vesela zate, moj jo je dobil in je šla za popravilo avta, cela in še ni bilo dost :(((, nepričakovani stroški……., pa take plane sva imela

Jst sm tud dans dobila super plačo; enkrat do božiča pa dobimo izplačano še 13. plačo, ki bo menda več kot povprečna plača. Super!!

danes dobili 500 € 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Kaj bo v negospodarstvu tudi kaj?

Del bo šel za božična darila, del bova porabila za smučarski vikend februarja, nekaj bo pa še ostalo 😉

Del bo šel za božična darila, del bova porabila za smučarski vikend februarja, nekaj bo pa še ostalo ;)[/quote]

Lepo 🙂

mi še pa na regres čakamo :-((((

Sej se ni treba glih hvalit, glede na ogromno ljudi, ki ne dobi nič dodatnega ali celo sploh plače ne..
Izpadla si budala, nič drugega…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

pri nas ne bo nič, so ravno danes izvedeli, da je naše upanje zaman.

vzrok: preveč kreditov…. :-((((

v negospodarstvu bi pa itak morali enkrat za vselej povedat, da vam božičnica ne pripada.

Sej se ni treba glih hvalit, glede na ogromno ljudi, ki ne dobi nič dodatnega ali celo sploh plače ne..
Izpadla si budala, nič drugega…[/quote]

V bistvu si budala izpadla ti. Tipično slovensko, hitro skrij tvoj uspeh ali dosežek ali karkoli, kar štrli iz povprečja v pozitivno. Da ja ne bo kdo hud… Hlapčevstvo.

A res? Delam v negospodarstvu – torej JAVNA UPRAVA, pa do danes tudi še nisem dobila regresa. Nismo vsi, ki smo JU prisesani na državo ali občino. Eni živimo tudi od svojih prihodkov.

enako

bodite srečni tisti,ki ste kaj dobili

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close