Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev služba do 12ure

služba do 12ure

Prva taka služba,ki se konča do 12ure,mi pride na misel-poštar.Kje bi še lahko iskala,mislim na katerih področjih?Pa tako,da ne bi bila ravno nočna!

zakaj pa misliš, da poštarji končajo ob 12??? Večina poštarjev, kar jih poznam, začne ob 7ih zjutraj.

Drugače pa, mercatorjevi šoferji začnejo tam ob treh zjutraj, in končajo do enajstih dopoldne, ko razvozijo robo po trgovinah. ampak to ni služba, moraš imet svoj s.p.

A ti si kr tako izbiraš?
blagor tebi, da imaš vse te sposobnosti, da bi bila lahko od poštarja do farmacevtke..

Pošto sem že raznašala,tako,da to malo poznam.Glede izobrazbe pa imam 7st.vendar bi tudi čistila,ker mi ni pomembno kaj delam le,da imam delo in svojim zmožnostim primerno.Torej ni pomemben ne denar ne del,le,da mi odgovarja v cajtu!!

Točno tako. Delamo, da lahko živimo (prosti čas!) in ne obratno.

Ful fajn. Če ti ni pomembmo ne delo, ne denar, te zaposlim. Pri sebi doma. Vsak dan do 12 boš postorila vse. Oprala, skuhala, popucala. Deal?

Če si pošto raznašala potem verjetno veš da v povprečju poštarji ne končajo svoje službe ob12.00 ampak je vse odvisno od dneva in koliko je pošte za raznosit.
Veliko je odvisno tudi od terena na katerem raznaša zato ne posplošuj in ne meči vse v en koš.

Ja to že počnem,vendar mi ne gre v pokojnino!

Čudi me, da nobeden še ni omenil učiteljev….
LP

Ej, sori, sem učitelj in ne mi ti, da opoldne neham z delom. Pridem okoli 7h v šolo, da vse pripravim za pouk, sem sodijo še govorilne ure pred poukom vsak drugi teden, pa razna dogovarjanja, ker vedno kakšen učitelj manjka, da hitro drugi vskočimo in prevzamemo njegove ure, potem je pouk do recimo 12h (razredna stopnja), potem imamo še razne sestanke z drugimi učitelji, starši, ŠSS, usklajevanja in pomoč drugim učiteljem, pripravo učnih materialov. Me pridem nikoli domov pred 16h.

Sestra je pa profesorica na gimnaziji, pa ima tudi redno dnevnih 8 ur dela, ker ima pa še razne krožke dvakrat tedensko, izobraževanja odraslih trikrat tedensko, pa še razne govorilne ure, roditeljski sestanki, konference…

Če niste v šolstvu, ne veste, da ni ravno tako, da prideš, afne guncaš nekaj ur v razredu in greš – testi se sami ne pripravijo, ne skopirajo in ne popravijo tudi ne. Pa dva meseca imamo počitnic si mislite – no, vas povabim, da pridete polgedat, če jih imamo res… Boste presenečeni…

Moja soseda je učitelja, nižja stopnja v OŠ, pa je najkasneje doma ob 13.00, razen 1x mesečno ko ima govorilne ure.

sem uliteljica , nižja stopnja, v službi ob 7.30 , 1 x tedensko jutranje varstvo od 7h, domov pridem vedno do 13h, mogoče 2 x mesečno ob 14, 1 x mesečno pa imamo konferenco in po njej govorilne, takrat sem ob cel dan in doma ob 19h. toliko o učiteljih. Kaj pol delam doma pa je odvisno od priprav, za 4 ure jih ni nikoli, razen prva leta ko sem se še iskala in nisem imela še toliko kolegic ki si sedaj priprave izmenjujemo.lp

končno ena pove po resnici, čestitam!
si se pač znašla in študirala pravo stvar 🙂
jaz žal ne …

…slaba učiteljica, namreč, ali pa sploh nisi!. Če pa slučajno zares si, pa spadaš med tiste, katerih delo je tule na MONU tako “cenjeno” in meče slabo luč na vse one, ki kot učitelji fajn delamo!

No, se bom držala naslovne teme.

Kolikor vem, peki delajo od 4h zjutraj do 12h. Eni pridejo še prej in so doma s svežimi žemljicami že ob 11h.

Naš raznašalec časopisov je tudi zelo zgoden in po moje vse zaključi že do 8h.

Skratka, ja, so taki poklici. Premisli, kaj mora biti sveže in narejeno, postreženo zjutraj ali vsaj do 12h.

“kolikor vem”:)No vsaj ena,ki mi je malo pomagala in se ti res zahvaljujem,čeprav sem pričakovala malo več rešitev ampak,ja vem kiksnla sem forum:))
Se pa nekaj dogovarjam za razvažanje kruha s kombijem-upam,da mi rata,čeprav me malo skrbi sneg pozimi pa bo že nekak.
Pa lep pozdrav vsem!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close