Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Program usposabljanja “Znanje uresničuje sanje”

Program usposabljanja “Znanje uresničuje sanje”

Zanima me, če se je kdo udeležil kakšnega tečaja na podlagi javnega razpisa “Znanje uresničuje sanje”, ki je potekal v sodelovanju z Zavodom za zaposlovanje. Kakšne so vaše izkušnje?

Mislim, da nisi pravilno razmela tečaja ali karkoli že, ti se kot fizična oseba prijaviš na Zavod za tisti tečaj, ki ti ga priznajo, to je…uradno registrirani kot izobraževalni centri…itd…(priložiš račun, izpolnjene njihove obrazce na netu za ta projekt..mogoče še kaj..), seveda si ga sama izbereš. Npr.v domačem kraju v eni izmed jezikovnih šol ali razni tečaji rač in še kaj…obrazci zahtevajo že plačan račun in certifikat, ki ga pridobiš ali pošlješ kasneje, ko tečaj opraviš v določenem obsegu ur. Zavod ti na podlagi tega določen znesek vrne, vzame tudi znesek za davčno…si ga odbij…
Čez leto dni, pa ta znesek dobiš nakazan na ttr, ki ga pripišeš Zavodu že ob prijavi projekta, žal.
Lansko leto sem ta znesek res čakala celo leto, čeprav je v pogodbi napisano, da imajo rok izplačila enih 60 al 90 dni. ko, to je to.Znesek je seveda omejen, skratka preberi si vse na netu in bo.

🙂
Hvala za odgovor. Jaz sem čisto dobro razumela, pa tudi tečaj dala skoz, ne vem, če si ti razumela moje vprašanje. Ravno zato sprašujem, ker je čas vračila v pogodbi določen, v praksi pa nategujejo do nezavesti. Zato me zanima, kakšne izkušnje imajo ljudje. Ti očitno enake, kot jaz.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close