Če dela katera v zdravstvu…
Čez 2 meseca se mi konča porodniška. Delam v zdravstvu in imam 7 urni delavnik. Rada bi koristila bonitete, da ne bi delala ponoči in nadur. Pa me nekaj zanima…se kot nadure štejejo nedelje in prazniki? Kaj pa popoldansko delo? Sem upravičena tudi do nedela popoldan?
Je katera na tem, pa dela v zdravstvu? Ali je res toliko od delodajalca odvisno, koliko ti omogoči? To je za zdravstvo že kar “luksus”, se mi zdi – ampak, seveda, hvala bogu, da ga lahko koristimo.
Če mi bo kdo pomagal…hvala 🙂
Skladno z ZDRjem delavcu, ki dela skrajšani delovni čas, delodajalec ne sme odrediti nadur, razen, če ima to izrecno zapisano v pogodbi. Če koristiš krajši delovni čas zaradi starševstva, ti delodajalec ne sme neenakomerno razporediti ali začasno prerazporediti delovnega časa.
Delodajalec nočnega dela ne sme delavkam v času nosečnosti in še eno leto po porodu oziroma ves čas, ko dojijo otroka, če iz ocene tveganja zaradi takega dela izhaja nevarnost zanjo ali otroka, le s soglasjem pa delavcem, ki negujejo otroka, starega do treh let in delavcem, ki živijo sami z otrokom, mlajšim od sedem let. Torej brez tvojega pisnega soglasja, ne smeš delati ponoči.
Tako pravi ZDR – to je minimum, ki ga mora upoštevati delodajalec. Vaše kolektivne pogodbe ne poznam, potrebno bi jo bilo prebrati. Glede delovnega časa je odvisno od tega, kaj imaš definirano v pogodbi. Če imaš tam zapisan delavnik pon -petek, potem te delodajalec ne sme razporediti na delo v nedeljo.
xyxyxy** hvala.
V pogodbi mi piše, da delovni teden traja 40 ur in je razporejen tako, kot to določajo akti delodajalca. Je pa v bistvu naš delovni teden dolg 42 ur, ker se dela 7 ur na dan (dopoldan in popoldan, ponoči 10 ur) in je potem še sobota delovni dan. Nedelje in prazniki so pa 12-urni. Samo če je en teden “predolg”, se potem z drugim tednom izravna.
Nočne res ne bi rada delala, nedelje in praznike pa tudi ne, ker sem odsotna praktično cel dan. Se bo še itak treba iti v službo zmenit, če pa ima katera še kako izkušnjo oz. mnenje, pa dobrodošla 🙂
xyxyxy** še enkrat hvala.
Sem bila danes v službi, ker se približuje konec porodniške, pa sem povedala, da ne bi delala ponoči in pa nedelj ter praznikov. Pa so mi rekli, da do nočnih sem upravičena, da jih ne delam, do nedeljskih pa prazničnih pa ne, ker imamo neenakomerno razporeditev delovnega časa. In sem ostala brez besed! In so mi obrazložili, da to je zdravstvo…
Zdaj pa berem na strani od mddsz, da velja posebno varstvo v zvezi z nočnim delom in nadurnim delom, enako pa velja tudi za neenakomerno razporeditev in prerazporeditev delovnega časa (da je potrebno predhodno pisno soglasje delavca). Res je, da bi prišla samo 1 – 2 nedelji na mesec (decembra so pa še prazniki), pa niti mi ne bi bil problem, če bi še v nedeljo delali 7 ur, ne pa 12! Pa še dojim in bi jo rada (če bo še želela, seveda) čimbolj dolgo. Vem, da lahko koristim še 1 uro odmora za dojenje. Kako je s tem? Lahko ti ga dajo kadarkoli, ne? Ni rečeno, da glih prideš 1 uro kasneje oz. 1 uro prej odideš. Potnih stroškov ti itak ne vrnejo, če greš ti med delovnim časom domov in potem nazaj v službo…
Pa še nekaj…Za to leto sem dobila odločbo za 21 dni letnega dopusta. In danes izvem, da bi mi naj pripadalo samo 12 dni, ker grem šele novembra v službo (kao sorazmerni delež) :-/ Zdaj pa tu berem, da mi pripada cel, ker sem bila v delovnem razmerju in upravičeno odsotna z dela. Da pa ga moram pač določen del koristit v tem letu (mislim da 10 dni), drugo se mi lahko prenese v naslednje leto.
In sem tak besna! Najprej nase, ker se nisem prej bolj pripravila, potem pa na delodajalce! A sploh še kdo upošteva kaj, kar je v zakonih?! Itak jih pa skoraj vsak zakon ščiti, in piše “ali kakor določi delodajalec”. Zakaj so pol sploh zakoni, če tak delodajalci pišejo pol svoje akte, kakor jim paše!
Kje se pozanimat več o tem? Na inšpektoratu za delo, al kje?
Hvala za pomoč.
Metkara,
glede neenakomernega delavnika imaš prav – definitivno imaš pravico, da delaš le 7 ur tudi ob nedeljah. Glede dojenja pa je res, da ti delodajalec ni dolžan omogočiti, da greš na račun dojenja eno uro prej domov (ali kasneje na delo). To je njegova dobra volja. Definitvno pa ti pripada plačani enourni odmor med delom.
Glede dopusta: za leto 2010 ti pripada vseh 21 dni, ki jih imaš pravico izkoristiti letos (vseh 21 dni), seveda pa je termin dopusta v dogovoru z delodajalcem. Če ne boš letos koristila vsaj 10 dni, ti bo teh 10 dni propadlo, preostanek pa lahko koristiš do 30.06.2011. To je tvoja pravica!!!
Jaz bi na tvojem mestu pisno naslovila vprašanja na tvojega delodajalce:
1.) prošnja za koriščenje vseh 21 dni dopusta (sama predlagaj datume)
2.) prošnja, da se sjupaj dogovorite o terminu koriščenja odmora za dojenje
3.) opozori jih na svoje zakonske pravice glede neenakomernega delovnega časa
Zahtevaj pisni odgovor. Z odgvorom oz. če ti ne bodo odgovorili, lahko ukrepaš na inšpektoratu.
Seveda se ti lahko zgodi, da te bodo zaradi tega šikanirali. In se zato odločiš, da boš raje požrla svoje pravice. Razmisli sama. Se pa strinjam, da je katastrofa, da zakonodaja določa pravice, ki si jih zaposleni ne upajo zahtevati.
Evo, bila danes na inšpektoratu za delo. Noben zakon me ne ščiti pred “nedelom” ob nedeljah. Če imam delovni čas za 40 ur na teden, lahko delam ob nedeljah 12 ur in čez teden 4 dni po 7 ur. Pač ne smem presegat 40 ur na teden.
Ne pripada mi kao cel dopust, ker moram dejansko delat v službi najmanj 6 mesecev v tem letu, da bi mi pripadel cel dopust (ker piše v 163. členu “delal vsaj 6 mesecev”). Nič več mi ni jasno :-/Kako si lahko zakon tako dvoumno razlagamo?
xyxyxy** a si res prepričana, da mi pripada cel dopust? Ker js sem že čisto zmešana 🙁
Pač, podala bom prošnjo, da bi mi zaradi dojenja skrajšali delovni čas v nedeljo, pa bom vidla kako bo s tem odmorom za dojenje.
Metkara, seveda sem prepričana glede dopusta. To, da moraš biti v tekočem letu 6m v službi velja, če si na novo zaposlena pri delodajalcu. V kolikor pa si se zaposlila v preteklem letu, ti ne glede na bolniško, porodniško itd. za tekoče leto pripada celoten dopust, ki ga lahko tudi izkoristiš (seveda v dogovoru z delodajalcem). Dopust (in tudi regres) ti pripada glede na datum zaposlitve in ne na to, koliko si bila dejansko v službi (na delovnem mestu). Ne morem verjeti, da so ti na Inšpektoratu dali tak odgovor??? Ali si ga prejela v pisni obliki? Ali si članica sindikata? Tam bi ti zagotovo pomagali z odvetnikom.
Ja, na inšpektoratu sem dobila točno ta odgovor ( ustno). Je dolgo gledala v zakonik in brala zakone (sem ji hotela reči, da to sem jaz že vse prebrala, da naj mi točno pove), potem je pa glede na 163. člen rekla, da moram dejansko delati 6 mesecev, ker “zakaj bi drugače napisali “delal”, da bi drugače napisali “v delovnem razmerju””. Ne vem, a sem jaz prva s takim primerom, da ni bila prepričana in lahko rečem, da mi je delovala nestrokovno.
Sem članica sindikata, kot dejavnost sicer spadamo pod javni sektor, samo firma je pa privat. Bom poskusila prvo s pisno prošnjo.
Brez besed sem. Zakaj hudiča imamo Inšpektorat, če morajo tam uradniki dolgo časa gledati v zakon in še potem določb ne znajo prebrati. No morda je težava ravno v tem, ker berejo le po eno določbo in ne vsega zakona:(((
Kolikor vem, sindikati ponujajo brezplačno pravno pomoč svojim članom – torej pravnika, ki napiše dopis vodstvu podjetja in jih opozori z nepravilnostmi. Mogoče bi bilo dobro, da najprej kontaktiraš sindikat, saj imajo tam pravniki veliko izkušenj in vedo, kako uspešna so sodišča v takih primerih in kako “poslušna” so podjetja. Veliko sreče!
Po mesecu pogajanj z nadrejenimi sem končno upravičena do izrabe celotnega dopusta! Sem pisala na delovni inšpektorat in njihov odgovor nesla na firmo, ker so mi zavzeto trdili svoje. Pa so ostali brez besed. So se pa izmotavali, češ da obstaja več tolmačenj tega (ja, itak ja; so probali, če se me da okol prinest). Sem pa zaradi tega začela že ta teden delat, ko bi lahko še bila doma. No, bom pa decembra 🙂
xyxyxy** hvala za pomoč.
Forum je zaprt za komentiranje.