Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Kakšno ceno bi vi za tovrstno delo?

Kakšno ceno bi vi za tovrstno delo?

Ponuja se mi delo kateremu moram sama postaviti ceno. Torej, moja dela in naloge bi obsegale:
– oglas za določeno delovno mesto
– odgovarjanje na maile
– telefonski kontakti z cca. 10 osebami v katerih bi predstavila podjetje, delo, pričakovanja,…
– spoznavni sestanek z izbranimi osebami ( z vsako posebej), plačam pijačo iz svojega žepa (ok, denarnice ;))
– uvajanje osebe na novo delovno mesto ( tj. pride na moje del. mesto in me opazuje pri delu, osebi sproti razlagam potek dela, tudi ona oddela cca. uro dve za občutek)
– vso potrebno opremo za nemoteno izvedbo dejavnosti ji dostavim
– kontroliram njeno delo , tj. sem odgovorna oseba
– preberem in po potrebi (v veliki večini) uredim končno poročilo
– vse skupaj zapišem v zapisnik in ga oddam direktorju

Torej, odgovorna bi bila za celotno organizacijsko lestvico. Za službene namene bi uporabljala lasten avtomobil in službeni telefon, kar pomeni ves čas bi bila dosegljiva. Stranke kličejo ob sobotah in celo nedeljah. Iz pisarne dnevno maili, dodatna navodila,…

Če bi vi bili na mojem mestu, koliko bi ocenili, da je vredno vaše delo ob predpostavki, da bi delali kot s.p.?

Hvala za dgovore, mnenja, morebitne predloge.

Glej, da te na koncu ne pokopljejo stroški, ker kolikor si jih neštela jih je dosti.

Kakšno delo pa je to, da si moraš sama postavit ceno 🙂

Pa že morjo met nekje drugje definirane operativne naloge za specifično delovno mesto, se ti ne zdi?

Od predpostavki, da imam s.p, ga odprem izključno za svojo dejavnost in ne za koristi nekoga drugega.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close