Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev 2 leti in 3 mesece zaposlitve isto delovno mesto

2 leti in 3 mesece zaposlitve isto delovno mesto

mož je zaposlen pri velikem slovenskem podjetju, kateremu se slabo piše. pogodba za določen čas (3 mesece) se mu izteče konec septembra in prepričan je, da mu je ne bodo podaljšali. drugače je pri podjetju zaposlen od julija 2008, pogodbe so mu podaljševali za tri in tri mesece, vsaka pogodba je za ISTO delovno mesto. kolikor mi je znano, se je njegova pogodba po dveh letih avtomatsko spremenila v pogodbo za nedoločen čas, čeprav takšne nima v rokah. kaj mu je storiti, če ga nadrejeni odslovi, kot so to baje storili z njegovimi sodelavci, ki so v enakem položaju, kot on: ta teden so jih poslali na dopust, potem pa adijo.

vse je odvisno od tega kaj pise kot vzrok za pogodbo za dolocen cas

Ali so vse zaposlitve ena za drugo brez prekinitve?

Delovna inšpekcija je pravi naslov.

Pri pogodbi ni pomembno delovno mesto ampak tisto, kar v pogodbi piše. Če mu v vseh pogodbah piše isto, potem ima pravico do nedoločenega časa. Moral se bo postaviti zase. Lahko poiščeta nasvet pri kakšnem odvetniku ali pa vprašata na inšpekcijo.

Pri možu so imeli podoben primer in je sodelavec vse predal odvetniku in kasneje so ga vzeli nazaj ter mu poplačali vse zamujene plače in prispevke.

Petra <http://pepi2.moj-album.com>

ja, pogodbe so brez prekinitve, vzrok za podaljšanje pa je povečan obseg dela.

če je v vseh pogodbah vzrok povečan obseg dela…vključno z zadnjo ima pravico do pogodbe za nedoločen čas. Sicer ne. V primeru da ima pravico do pogodbe za NČ delodajalca obvesti da mu izda novo pogodbo, sicer ga prijavi inšpekciji.

Če gre za isto delovno mesto potem mu res pripada pogodba za nedoločen čas. Na vajinem mestu bi si najprej poiskala pomoč odvetnika oz. sindikata (če je član) in nato šla v “napad”. Delovna inšpekcija je sicer tudi možna pomoč, a sem že večkrat slišala, da so podkupljivi in večkrat ne opravijo svojega dela (tudi iz afer v medijih je očitno, da večkrat popustijo delodajalcem).

samo v primeru če ne piše da nadomešča odsotne osebe, ali zaradi povečanega obsega dela. oboje lahko traja tudi več kot 2 leti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close