dopust,dopust
Pozdravjeni!
Zaposlena sem v javnem sektoru (splošna bolninica).Zanima me,kako je s koriščenjem letnega dopusta za nazaj.V bistvu nas delodajalec razporedi na razporedu prosto (varčujejo z delovno silo) in ko dobiš plačilno listo-vidiš da ti piše letni dopust-vsak mesec sta to najmanj dva dneva.In se počasi kar nabere…..Zanima me,če to lahko počnejo!!!Po moji logiki,bi nas morali seznaniti,da smo pač naslednji mesec dva dni na dopustu,kajne?Hvala
Ni mi jasno, kaj dela vaš delodajalec. Če si na dopustu, moraš imeti zahtevek za dopust (lahko se mu reče tudi kako drugače), ki ga podpiše zaposleni in delodajalec (vodja oddelka…). Samo tak pisen dokument je lahko podlaga za obračun dopusta pri plači (računovodska listina). Ne vem, kako lahko delodajalec obračuna dopust, če si takrat delala?
Kakšna logika pa je to v 12 mesecih, kajti 2×12 je 24.
Dogovor o koriščenju je z nadrejenimi, odobritev in dejansko koriščenje pa stvar plačne politike. Če si v službi, ne moreš biti na dopustu. Malo se pozanimajte, da niste slučajno kaj spregledala ali preslišala. Ne vem. Dopusta ti nihče ne more obračunati, če si bil na delovnem mestu. Tako da ne vem, kje smrdi v vašem primeru.
Poanta ostaja: če ste takrat na dopustu, bi morali podpisati dokument (list za dopust) – tako zaposleni kot nadrejeni. Le tako se lahko pri plači “obračuna” dopust. Enako velja tudi za proste ure. Sicer pa velja, da se dopust koristi v dogovoru zaposleni/delodajalec, nekaj dni lahko zaposleni določi sam, vse ostalo pa mora biti po dogovoru. Več si lahko prebereš v ZDRju ali v Vodiču po pravicah iz ZDR.
No tej je odgovor na dlani. Na tvojem mestu bi sfotokopirala zvezek želja in se pritožila na oddelek obračuna plač. Kako so lahko obračunali dopust, če ga nisi vpisala v zvezek želja?
Očitno imate pri vas hojla drija sistem. Res je grozno, da niti javni sektor ne spoštuje pravic zaposlenih in ima “domače” računovodstvo. Ni čudno, da gre država v ***
Forum je zaprt za komentiranje.