Delodajalec zahteva, da delam
Delodajalec zahteva, da delam. To je največji problem, da se zahteva, da delam. Zaposlena sem kot vodja in sem že pred zaposlitvijo mislila, da je vodstveno delovno mesto v bistvu samo poležavanje v službi in gledanje svojih podrejenih, kako bolj ali manj pridno delajo. Vodje naj bi samo sedeli osem ur v službi in nič drugega – takšna je bila moja predstava o vodstvenem delovnem mestu. Zdaj mi to delovno mesto ni nič več všeč, ker se zahteva, da delam. Ali obstajajo delovna mesta, kjer se ne dela oz. se le plačo vleče. Rada bi zaslužila, a ne delala. Zakaj je treba delati, če hočeš zaslužiti za preživetje? Ne zdi se mi pošteno, da moram delati. Vedno so mi govorili, kako z ustrezno izobrazbo ne bo treba delati, toda zdaj vidim, da je treba delati. Delati.
Saj kot vodja vam res ni treba delati, zato drugi poskrbijo, da vam nad vami operejo možgane nad vami nato, da že morate potem res kaj delati, pa čeprav pri sebi. Imate dobro strategijo, ko bodo namesto vas podrejeni terali, da deljate, da jim boste vzor, če ne boste kot Vegrad.
Nekatere bojda uporabijo svoje noge in kaj vmes, pa jim ni potrebno delati, pa vlečejo plačo in še kaj bolj intimnega, vendar se vam to ne splača, ker vedno šteje lastni trud. Od vas je odvisno, kam ga boste usmerila.
Predlagam vam, da nikdar ne kupite listka loto, a vseeno upate, da boste nekoč le zadela sedmico. Pa organizirajte kakšen piknik za Savo, sedaj je še toplo za zračenje mednožnih odprtin.
No ja, kakršen post, takšen odziv, kdo bi pa kaj takšnega še resno jemal, ko ti preostane samo še hec ob takšnem prebiranju.
Pa pazite na svoja vretenca, začšita proti e-slami sprašuje, koliko vretenc sestavlja prsni odsek hrbtenice. Le ohranite vseh 12 za svoj obstoj.
Forum je zaprt za komentiranje.