subvencije ob odprtju SP
če govorimo o subvencijah, ki ji dodeljuje Zavod za zaposlovanje, potem moraš biti najprej brezposelna oseba – ko registriraš s.p. (dopolnilna dejavnost Oz. popodaski s.p. ne pride v poštev) dobiš subvencijo. Ni omejitev glede dejavnosti – tudi za gostinjstvo dobiš… moraš pa res obdržati s.p. vsaj 2 leti, sicer vračaš sredstva
Pozdravljeni,
prosila bi za pomoč glede podeljevanja subvencije pri odprtju s.p. Zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje pri pridobivanju le-te. Glede pogojev pridobitve sem se že pozanimala, vendar me begajo druge infomacije, ki sem jih dobila na internetu, saj sem naletela opise slabih izkušenj pri pridobitvi subvencije. Nekaterim je celo ni uspelo pridobiti. Zdaj me pa skrbi, da ne bi kaj spregledala pri tem in mogoče zaradi kakšne “banalne” napake ne bi uspela in bi bil ves trud zaman. Zato bi vam bila zelo hvaležna za kakršnokoli izkušnjo, nasvet, informacijo…karkoli, kar bi me mogoče opozorilo na kakšen “drobni tisk” ipd.
Posvetovala sem se že tudi po telefonu z svetovalcem na zavodu za zaposlovanje, vendar bi rada dobila infomaciej od nekoga, ki je sam izkusil to. Ne bi se rada opekla.
Zelo vam bom hvaležna za vsako infomacijo.
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.