odditi ali ne???
Spoštovani forumci,
pred kratkim sem dobil od mojega delodajalca da, bi naj bi službeno odpotoval za cca.32 mesecev- 200 km vstran od doma seveda za isto plačo, kot jo imam sedaj.
V primeru, da tega nebom storil me po vsej verjetnosti čaka odpoved. Saj je v pogodbi o delu t.i. člen: Delavec bo svoje delo opravljal na sedežu delodajalca, delovnih enotah delodajalca in na terenu delodajalca.
Obrazložil sem jim že da, zaradi osebnih razlogov to ne bo šlo, pa se sedaj bojim še najhujšega- del.knjige.
Pogodbo o delu mi že podaljšujejo cca.5 let pa še vedno imam za določen čas.
Prosim za pomoč.
Najlepše se vam zahvaljujem ter vas prav lepo pozdravljam.
Tomaž
Tukaj bi se ti moral pozanimati predno si se v tej firmi zaposlil. Kaj ti je bilo rečeno pri razgovoru za delo? Če si se takrat strinjal, da boš hodil na teren potem nimaš kaj dosti šans.
Drugače si pa preberi kolektivno pogodbo, pod členom Napotitev delavca iz kraja v kraj in boš sam malo presodil v kakšni situaciji si.
Drugače pa zakon pravi: Če kraj opravljanja dela ni določen v pogodbi o zaposlitvi, se za kraj opravljanja dela šteje kraj v katerem se prične opravljati delo.
Veliko sreče!
Pozdravljeni
Po zakonu ZDR se pogodba po 2 oz 3 letih, če je to mali dleodajalec avtomatsko transformira v pogodbo sklenjeno za nedoločen čas. ( npr. če vam podaljšujejo pogodbo za 3 mesece iz raznih v zakonu določenih razlogov za določene čas, po poteku 2 let, se razmerje spremeni v nedoločen čas). Za to priznanje pa je potrebno tožiti delodajalca na delovnem sodišču ( ni takse za tožbo, kar je dobro). Če izgubiste nosi vsaka stranka svoje stroške postopka.
glede vaše pogodbene klavzule je tako, da v praksi delodajalecc to klavzulo da v pogodbo kot varovalo. Če s ehoče znebiti delavca, ga pošlje nekam daleč.
Ko ste podpisali pogodbo, ste pogoje sprejel, zato vas lahko delodajalec odpusti, ker ste kršili pogodbo.
http://www.najpravnosvetovanje.si
Za vsako vaše vprašanje nas lahko kontaktirate. lp
Forum je zaprt za komentiranje.