ODPOVED
Pozdravljeni!
Prosim za pomoč, v zvezi z mojim primerom! Bila sem zaposlena za nedoločen čas 17 let pri istem delodajalcu. V vseh teh letih nikoli na bolniški, razen v zadnjih 5ih letih 2x zaradi hude poškodbe noge, kjer so mi obakrat menjali kolenske vezi. Pred tremi tedni ko sem bila še v zdravilišču na zdravljenju me je delodajalec poklical kdaj bi lahko prišla na delo (ker so me kao potrebovali) zato sem takoj po končanem zdravljenju v zdravilišču prekinila bolniški stalež (na lastno odgovornost), ter kot dobra delavka odšla v službo; nakar so mi po petih dnevih dali odpoved! Ali lahko to naredijo? Kam se lahko obrnem? Ker so mi ponudili tudi nekaj odpravnine, ali sem sedaj opravičena na zavodu za zaposlovanje do denarnega nadomestila?
Najlepša hvala za odgovore!!!!
Pozdravljeni!
Delodajalec vam lahko odpove pogodbo o zaposlitvi.
Vaš direktor vam lahko da odpoved iz poslovnih razlogov. Žal v tem primeru ni kaj dosti za narediti. V roku 30 dni od kar vam je bila vročena odpoved, lahko tožite delodajalca, vendar boste na sodišču morali dokazati, da je bila odpoved ali nezakonita, ali fiktivna ali da niso bili pravi razlogi ( če menite d aje previ razlog vaša bolniška). Sodišče bo v tem primeru ocenjevalo samo če so bili razlogi utemeljeni.
Delovni inšpektorat ne bo nič naredil, saj bo napisal le uradni zaznamek in vam bo svetoval, da uveljavlajte sodno varstvo (otrej d atožite delodajalca, da se ugotovi, da je odpoved nezakonita).
Če menite, da vam nismo podali zadovoljivega odgovora nas kontaktirajte
Forum je zaprt za komentiranje.