Delovni preizkus oz.uvajanje na delovno mesto
V čem je “point”če te potem dajo nazaj na Zavod???
Sem že vprašala svojo svetovalko pa mi še vedno ni jasno..oz.jasno mi je da gre za izkoriščanje ZASTONJ delovne sile in kršenje samo kam pa češ prijavit? Delala sem tkole in me niso vzeli,ker sem USPEŠNO opravila delovni preizkus samo nimajo prostega delovnega mesta…mene nazaj na zavod in ponovno drugega za mesec oz.dva..se zgodba ponovi tudi z njim…in spet ..jovo na novo..mislm,to ja nima nbenga smisla..ker namen tega razpisa za delodajalce je ravno v tem,da te uvajajo z namenom,da te potem zaposlijo ne pa tkole izkoriščajo delavce in državo! Ma še kdo tako izkušnjo in kam se je obrnil?
Pozdravljena,
Se strinjam, da gre za izkoriščanje. V vsakem primeru ti priporočam, da poiščeš nasvet odvetnika. Sicer so s tem povezani stroški, a le tako boš dosegla največ kar se doseči da.
Sicer na trgu obstaja zavarovanje, ki ti krije vse odvetniške in sodne stroške v primeru spora z delodajalce. Mesečna premija je minimalna – 7,99 EUR, pa še 1 brezplačen nasvet odvetnika je vključen vsak mesec za katerokoli področje.
Sama sem imela že 2 primera, ko sem uporavila zavarovanje. Po nasvet pa se obrnem večkrat – zaradi občutka varnosti in sigurnosti.
Stvar deluje kot obljubljajo.
Skleneš lahko na: www.arag.si
Lep pozdrav,
Nuša
“nusa82”, dajte že mir, ker nimate pojma, za kaj sploh gre.
Ni čisto tako, da bi firme vedno znova zastonj dobivale druge zaposlene. Tudi mi smo se prijavili na razpis za 2-mesečno uvajanje. Pa ne zato, ker bi rabili nekoga, da nam zastonj dela, ampak predvsem zato, ker smo do sedaj imeli res smolo z zaposlenimi na tem delovnem mestu in smo želeli vsaj malo videti kakšnega sodelavca lahko pričakujemo. Verjemite mi, da meni nobeno uvajanje ne diši, ker porabim 2x več časa, kot če vse naredim sama. Jasno pa je, da lahko kandidata, ki nam ne ustreza, zavrnemo. Lahko bi vzeli tudi več kandidatov (so omejitve). Lahko bi koristili tudi daljši čas uvajanja, a potem si zavezan zaposliti 50% vseh.
Če pa izkoristiš svoj bonus in ne zaposliš nikogar, pa leto dni ne moreš kandidirati za ta sredstva.
Asasada;
Delno se strinjam s tabo in verjamem da je pri vas in morda še pri komu “poštenemu”podobno,samo pri nas Žal ,ne..To je državna ustanova,ki to počne že ves čas..na našem zavodu pa to kar potencirajo;ne bi pa smeli,ja samo nikjer ni nobenega “varnostnega ventila”npr,da bi bil pogoj koriščenja sredstev “obvezno”potem zaposlitev..na žalost! rES NE VEM KAKO DAJO VEN TAK “BUTAST”k lahko vejo,da bodo kvečjemu vsi sam izkoriščali..
IN pa še tole;tle napišejo vsakemu,da je bil kandidat uspešen in adijo ..potem bi mogli napisat tudi da si bil neuspešen,če te dajo nazaj..al kako..ne vem jaz tega ne razumem čist..moglo bi tko bit-pa ni;(to je izjavila celo sama direktorica zavoda)menda so tle tud vsi povezan med seboj..uslugo za uslugo..
Glej, moje izkušnje z usposabljanjem na delovnem mestu (govorim iz stani delodajalca v gospodarstvu, ker sem pač jaz pripravljala papirje).
– prvič smo dobili fanta, za 3 mesece. Naredil je točno to, kar si mu rekel in niti pičice več. Samoiniciativnosti ni pokazal nič. 2x kihnil in šel za par dni v bolniško.
Smo mu sicer napisali potrdilo, da je bil uspešen, zaposlili pa ga nismo – čeprav bi ga, če bi se izkazal.
– drugič smo dobili dekle, za 1 mesec. Pridna, dobrovoljna, pokazala interes – ostala pri nas, zdaj dela že dobro leto in pol.
V negospodarstvu (sem spet jaz pripravljala vse papirje), smo dobili dekle, za 3 mesece. Izredno pridna, dobro smo se ujeli, z veseljem bi jo obdržali, pa nam niso odobrili odprtja novega delovnega mesta in je (čeprav bi želeli in potrebovali) nismo mogli obdržati.
In še to – v vseh primerih so vrnjeni stroški za zdravniški pregled in za mesečni pavšal zavarovanja. Stroške za mentorja povrnejo le tam, kjer prihodke ustvarjajo na trgu, torej v državnih ustanovah ne.
Forum je zaprt za komentiranje.