Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev pogodba za določen čas?

pogodba za določen čas?

Zanima me, kolikokrat lahko delodajalec podalša pogodbo? Ali trikrat oz. tretja mora biti za nedoločen čas ali pa lahko podalšuje dve leti z neomejenim številom pogodb?

To zanima tudi mene,podpisala sem že najmanj osem pogodb,zaposlena pa dve leti in dva meseca.

Ni pomembno število pogodb, ampak čas, to je dve leti, pri manjših delodajalcih pa 3 leta. Seveda morajo biti vse pogodbe za isto delovno mesti. Lahko torej ostajaš na delu s pogodbo za določen čas, če ti je delo všeč, lahko jih opozoriš, ampak potem ti bodo PZ najbrž prekinili. Lahko pa narediš prijavo na inšpektorat za delo, ki bo stvar prišel preverit.

tudi mene zanima,koliko časa,ti lahko delodajalec podaljšuje pogodbo za določen čas.
v podjetju sem zaposlena že 3 leta.kaj naredit.zadjo pogodbo sem dobila le za 2 meseca.
prej po 1 leto.skoz sem na istem delavnem mestu.
lp.

Pozdravljeni,

sama si ne belim glave s podobnimi vprašanji. Imam sklenjeno zavarovanje, ki ti krije vse odvetniške stroške v primeru spora, težave z delodajalcem – poleg tega pa je v ceni 7,99 EUR vključen tudi en brezplačen nasvet pri odvetniku vsak mesec! Za vsa vprašanja se obrnem direktno na odvetnika in imam 100% pravilen odgovor

Sama sem imela že 2 primera (spora), ko sem uporabila zavarovanje. Po nasvet pa se obrnem večkrat – zaradi občutka varnosti in sigurnosti.

Stvar deluje kot obljubljajo.

Skleneš lahko na: www.arag.si
Lep pozdrav,
Nuša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close