Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Komisija za bolniško

Komisija za bolniško

Zanima me naslednje:
ko pride komisija preverjat, če si doma in se takrat izkaže, da te ni… Ali pustijo obvestilo v nabiralniku, da so prišli in te ni bilo?

A kdo kaj ve kakšen urnik imajo ti, ki preverjajo? Zanimajo me ti iz zzzs komisije. Nekje sem prebrala, da preverjajo vsak dan do 21h, razen ob nedeljah – ko ne preverjajo. Je to res?

preverjajo skoz.

Če ti zdravnik ne napiše oz. lahko priporoča gibanje na svežem zraku nimaš kaj okoli bluzit.

Rizične nosečnosti doma. Poškodbe – izhod na fizioterapijo. onkološki bolniki – kratki sprehodi in njih navadno ne kontrolirajo.

Toliko vem jaz. So pa sodelavca dobili v vinogradu.

Mi lahko prosim nekdo odgovori kar sem vprašala: torej: ali pustijo v nabiralniku obvestilo, da so bili pri tebi?

Ne. Samo ukrepajo.

Kaj pa, če sem ravno takrat, ko oni pridejo, na sprehodu? Ker imam v kartonu napisano kot terapija: sprehodi… Ali pa če sem ravno pod tušem, ko pozvoni in ne odprem vrat… kako se potem zadeva odvija?
A potem te kar na zagovor pokličejo?

kakšne glupe imaš? pričakuješ a ne odpreš?? kaj je problem obleči haljo in odpreti vata? jaojj

kaj pa če ne slišiš zvonca??? Non stop pa res ne moreš pričakovat, da bo nekdo pozvonil…

Kaj pa če si na bolniški zato ker si bolan, in ne sprejemaš obiskov, posledično ne odpiraš vrat?????????
lp

Joj Krinolina,
Se vidi, da nisi upravičeno na bolniški samo skoriščaš.
lp

To pa ni res! Samo nikoli prej se še nisem srečala s komisijsko bolniško in me pač stvari zanimajo. Sem pa ves čas doma, ker itak nikamor ne morem. Imam pa predpisane tudi sprehode, zato me pač zanima kaj se zgodi, ko pridejo.

Jaz imam isto bolniško – predpisane sprehode. In me tudi zanima kako in kaj v primeru, da te iščejo doma… bilo bi logično, da bi imeli kakšen gsm in poklicali, ampak za tel.št. me nihče ni vprašal.

Meni so pustili listek v nabiralniku.Da so bli ob tolkih pri meni,pa da me ni bilo doma.In s tem listekom sem pol šel na firmo in jim razložil,da sem bil tam pa tam.V 1 letu bolniške pa res ne moreš bit skoz doma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close