služba
Pozdravljeni;
Prosim vas za kratek nasvet.
Danse smo v službi dobili ocene kot recimo variaqbilni del plače.
Je nas 6 punc, ki se kar med sabo razumemo in pomagamo.
Ker je naša firma znižala povp. ocene na 5 % smo pač tudi mi premerno dobili zmanjšanje.
Ampak naša šefica je dala 3 puncam 0, ostalim pa po 10 procentov.
Vse punce imasmo veliko veliko dela in smo med seboj kar izenačene in mislim, da si nekatere ne zaslužimo 0. Oz.
Torej med njimi sem tudi jaz z 0 namreč. ne vem kako naj se sedaj obnašam v službi. A bi šefifico kar ignorirala, ali kaj n aj naredim. Ali naj ji kar rečem, da si pač ne zaslužimo 0. da ne bo šlo kar potem še v minus. Verejtno je to naredila pos smpatičnosti. Da ne izgubim še službe zaradi preveč govorjenja.
Moje mnjenje je da ji povem kar si mislim, da to ni pošteno naredila in da se vidi zeloe lepo pa naj si še tako zatiska oči, katre so ji bolj simpatiče.
Hvala Vam za vaše mnjenje že v naprej
Vanja
No, če ji boš povedala s takimi besedami oz. na tak način, kot si napisala v zadnjem odstavku, bo izpadlo zelo napadalno in boš dosegla kontra učinek od željenega.
Lepo ji reci, da te je tole prizadelo, da nisi pričakovala tako slabe ocene, kaj je vzrok temu, kajti če poznaš vzrok, ga boš lahko do naslednjega ocenjevanja odpravila …
Andrej1980, na kakšni osnovi lahko tak primer preganjaš pravno? Tudi sama sem delala v podjetju, kjer so vsi, razen mene dobivali stimulacijo. Ko sem želela odgovor, zakaj je tako, sem dobila odgovor, da zato, ker si “kao” iščem drugo službo in zato, ker bojda nisem spoštljiva do sodelavcev. Kakšni bedni argumenti!
Forum je zaprt za komentiranje.