Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev solidarnostna pomoč

solidarnostna pomoč

Zanima me, če mi pripada solidarnostna pomoč po treh mesecih bolniške odsotnosti in sicer, če sem bila en mesec v bolniški osem ur, nato pa dva meseca štiri ure? Zaposlena sem v državni upravi.

Za odgovor se najlepše zahvaljujem.

Naj povem, da sem imela med 4 urno bolniško en dan dopusta, ali to šteje za prekinitev bolniške in v tem primeru ne bi bilo nič s solidarnostno pomočjo.

Ali kdo ve odgovor, naj mi odgovori, prosim.

Hvala.

Če si imela vmes dopust, ki je prekinil 3 mesečno bolniško, ti solidarnostna pomoč ne pripada.
Če ne bi imela dopusta, bi v vsakem primeru dobila solidarnostno, ne glede na to, ali si delala po 8 ali 4 ure.

Nisem prekinila bolniške, dopust sem dala za štiri ure službe.

Če nisi prekinila bolniške in imaš od dr. bolniško neprekinjeno, potem ti pripada. Upam, da ti ne bodo kaj zakomplicirali, zato ker si koristila te 4 ure dopust. Pozanimaj se v kadrovski ali pa na sindikatu.

Prav sem razmišljala. Če si vzela dopust, ti solidarnostna ne pripada. Dopust in bolniška pač ne gresta skupaj. Ali dopust ali bolniška. Me je firbec matral in sem se pozanimala.

Na bolniših listih je za vse tri mesece pisana bolniška 8 oziroma 4 ure.

Rekla bom samo, upam, da dobiš denar. Ker vse prav pride. Sama sem bila pol leta na bolniški in je solidarnostna še kako prav prišla.

Bodite srečni, če sploh dobite svoj denar. Jaz sem bila na bolniški 9 mesecev, potem sem 4 mesece delala po 4 ure, naslednjih 6 mesecev sem pa dobivala -10% plače zaradi nižje storilnosti…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close