Porodniška
Poskusna doba je ravno zato, da ugotovijo v tem času, ali si primeren kandidat za opravljanje dela v naprej. To ravno ni vzpodbuden dejavnik za delodajalca, saj bodo v skrajnem primeru, če te zaposlijo po preteku poskusne dobe, boš odsotna, to pa za njih pomeni, da bodo morali iskati nadomestilo.
Pri nas so zaposlili eno, ki ni povedala, da je že noseča. Tudi prav, saj nimajo pravice tega spraševati. Pred vrati pa je bilo predsedovanje EU. In zaposlili so jo ravno iz tega razloga, ker je bila potrebna dodatna delovna sila. Odšla je drugi mesec predsedovanja na porodniško, pri čemer je delodajalec pokazal veliko nejevoljo, saj je bilo potrebno ponovno iskati novo del. silo.
Ne vem, kaj bi sama storila, kajti po eni strani je prioriteta zdravje, po drugi strani je prioriteta služba, glede na stanje, ki vlada v naši preljubi državi.
Koliko pa imaš še do izteka poskusne dobe?
Našla sem eno strokovno mnenje, če ti bo v pomoč. Vendar je poskusno delo omejeno na čas. Predlagam ti, da morda povprašaš še na Inšpektoratu za delo.
“Institut poskusnega dela ureja Zakon o delovnih razmerjih (Uradni list RS, št. 42/2002 s sprem., v nadaljevanju: ZDR) v 125. členu. O poskusnem delu se torej glede na omenjeno določbo ZDR lahko delavec in delodajalec dogovorita v pogodbi o zaposlitvi. Smiselno bi bilo, da bi se poskusno delo dogovarjalo predvsem v primerih sklepanja pogodb o zaposlitvi za nedoločen čas, saj je pri pogodbi o zaposlitvi za določen čas trajanje same pogodbe tako ali tako časovno omejeno. Napačno pa je po našem mnenju ravnanje delodajalcev, da namesto uporabe instituta poskusnega dela uporabijo institut pogodbe o zaposlitvi za določen čas in namesto, da bi v skladu z ZDR z delavcem sklenili pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas s poskusnim delom, sklenejo pogodbo o zaposlitvi za določen čas.
Kakorkoli že – poskusno delo mora biti posebej dogovorjeno v pogodbi o zaposlitvi, sicer ne velja. Trajanje poskusnega dela je v skladu s 125. členom ZDR omejeno na največ šest mesecev (lahko pa se podaljša v primeru začasne odsotnosti delavca z dela). Smisel poskusnega dela je torej v tem, da delavec ugotovi, ali mu delo pri delodajalcu ustreza, in po drugi strani, da delodajalec ugotovi, kako je delavec sposoben opravljati določeno delo. Zato je možnost prenehanja pogodbe o zaposlitvi zaradi odpovedi v času poskusnega dela za delavca olajšana, za delodajalca pa otežena. Delavec tako lahko v času trajanja poskusnega dela odpove pogodbo o zaposlitvi s sedemdnevnim odpovednim rokom, delodajalec pa delavcu v času trajanja poskusnega dela ne sme odpovedati pogodbe o zaposlitvi, razen če so podani razlogi za izredno odpoved (določeni v 111. členu ZDR) ali zaradi postopka za prenehanje delodajalca ali prisilne poravnave.
Šele ob poteku poskusnega dela lahko delodajalec (na podlagi ugotovitve o neuspešno opravljenem poskusnem delu) delavcu izredno odpove pogodbo o zaposlitvi. Razlog, da delavec ne opravi uspešno poskusnega dela, je namreč eden od razlogov, določenih v 111. členu ZDR, zaradi katerih lahko delodajalec delavcu izredno odpove pogodbo o zaposlitvi – seveda v skladu z roki in s postopkom, določenim v zakonu. Izredno odpoved pogodbe o zaposlitvi mora delodajalec podati v pisni obliki, navesti mora odpovedni razlog in ga pisno obrazložiti ter opozoriti delavca na pravno varstvo in na njegove pravice iz naslova zavarovanja za primer brezposelnosti. Utemeljeni razlog za izredno odpoved pa je dolžan delodajalec tudi dokazati.
Če delodajalec v zvezi z odpovedjo pogodbe o zaposlitvi v posameznem primeru ni ravnal v skladu z zakonom, lahko delavec v skladu s tretjim odstavkom 204. člena ZDR zahteva v roku 30 dni od dneva vročitve oz. od dneva, ko je izvedel za kršitev pravice, pred pristojnim delovnim sodiščem ugotovitev nezakonitosti odpovedi pogodbe o zaposlitvi ali drugih načinov prenehanja veljavnosti pogodbe o zaposlitvi.”
Hoj!
Moja situacija je taka, da sem zaposlena za določen čas za eno leto. Začela sem delati marca in ko bom nastopila porodniški dopust bom zaposlena ravno okrog 10 oz. 11. mesecev. Ali kdo ve kakšne pravice mi pripadajo po prenehanju pogodbe za določen čas glede na moje trajanje delovnega razmerja. Predvsem mislim zavarovanje, plača… Verjetno je logično pričakovati, da mi pogodbe ne bodo podaljšali:(
Forum je zaprt za komentiranje.