Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev nimam pojma če sem res lahko nezadovojen s plačo

nimam pojma če sem res lahko nezadovojen s plačo

Živjo, prvič in čisto slučajno sem odkril ta forum, zato se opravičujem, če bo moje vprašanje čudno.

Zanima me, če je med vami kakšen “poslovni sekretar”, ki opravlja naloge: v celoti kadrovsko službo, v celoti obračun plač, naročanje materiala, varstvo pri delu in zdravniški pregledi, blagajna, vpis pošte in oddane pošte, urejanje spletne strani, skrb za računalniško mrežo, in še tisoč drobnarij za direktorja… pa za to dobi 713 eur neto plačo. Imam pa 12 let delovne dobe in srednjo ekonomsko šolo.

lp Avgust

Za poslovnega sekretarija zaslušiš primerno. Ampak ti poleg dela poslovnega sekretarja opravljaš še delo računovodja obračuna plač, kadrovika in računalničarja. Za vse te naloge pa si premalo plačan. Je pa zopet res, da so mnogo bolj izobraženi ljudje s še zahtevnejšimi nalogami, ki zaslužijo isto kot ti. Tako je danes. Nekateri pa samo za obračun plač dobijo več. Če misliš, da ima tvoje podjetje dovolj denarja, da te občutno boljše plača, potem direktorju predstavi svoj doprinos. Direktorju pa ne pozabi skuhati kave s smetano. Moja sodelavka pravi: treba je lest v rit, drugače se ne pride do ničesar.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close