zakonska urica za dojenje
193. člen
(pravica doječe matere)
(1) Delavka, ki doji otroka in dela s polnim delovnim časom, ima pravico do odmora za dojenje med delovnim časom, ki traja najmanj eno uro dnevno.
(2) Pravica do nadomestila plače za čas odmora po prejšnjem odstavku se uresničuje v skladu s predpisi, ki urejajo starševski dopust.
Delavka mora delodajalca obvestiti, da bo to pravico izrabila in nato se dogovorita, kako bo ta njena izraba potekala. Pravico izrabiti ta odmor mora delodajalec delavki omogočiti. Kot rečeno traja lahko najmanj eno uro (kar pomeni, da lahko traja tudi več). Ta odmor je lahko na začetku ali na koncu delovnega dneva, oz. po dogovoru.
ZDR je povzel to pravico iz Konvencije MOD št. 103 in Konvencije MOD št. 183 ter iz Evropske socialne listine.
Jaz sem jo. Predložila sem potrdilo, z delodajlcem podpisala dogovor o koriščenju in sicer časovno od do in sicer sem podaljšala čas 3x 1 mesec. V tem dogovoru je bilo zapisano, da se glede ure koriščenja dogovorim z neposrednim vodjem, kateremu sem na list napisala točne ure odsotnosti (prej pa sva jih skupaj dogovorila). Sem pa to uro koristila le 3x tedensko, 2x zjutraj, 1x popoldan, 2x v tednu pa ure nisem koristila (1x zaradi težav pri predaji dela, 1x tedensko pa imamo krajši delavnik) Delodajalec je bil te moje prilagoditve vesel, ker je bilo jasno, da se mi res gre za delo in otroka in njegove potrebe. Je pa malo težil od začetka in sicer bi mi on to uro vtaknil v sredino.
Forum je zaprt za komentiranje.