Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Menjava službe

Menjava službe

Želim si zamenjati službo (delam v JU-zaposlitev za nedoločen čas), želim v privatni sektor, ker me JU preveč duši, preveč dela in stresa za premalo denarja in premalo rezultatov (VII. stopnja izobrazbe). Razmišljam pa tudi o otroku. Ali mislite da je realno, da sedaj pred zanositvijo zamenjam službo ali naj najprej tu rodim 2x pa potem grem. Ampak tudi potem bo problem z majhnimi otroki menjati službo….Prosim za vaše izkušnje in izkušnje vaših bližnjih.

kje pa delaš, da pridem v javno upravo…mam upravni faks narejen pa delam v trgovini…ti pa predlagam da najprej rodiš, ker če zamenjaš boš spet dve leti za določen čas in tko…raznišljaš tako kot jaz:)

Kakšen naziv pa imaš? Kakšno plačo?
Ravno grem v JU, pa me zanima. Hvala!

definitvno bi šla prej rodit.ker če zamenjaš službo pol boš mogoče za nedoločen čas in si sploh ne boš upala na porodniško.
jzt mam podoben problem.
mam pa 1000 eur bruto. pa bi šla v tudi v d.upravo. zdaj sem pa v gospodarstvu.
kako to da ti državna služba ni všeč?

Ja najprej rodi, č si za nedoločen čas, ker ko zamenjaš in preden dobiš za nedoločen čas se bosta spet obrnili najmanj 2 leti. Drugače ti pa povem, da je v privatnem sektorju, vsaj v mojem primeru, 100 x huje kot v JU. Sama sem delala prek študenta v JU v glavni pisarni sem opravljala vsa dela, ker je šla ena sodelavka stran, ko sem prišla v privat firmo sem šele vidla, kaj je, če te nekdo zaj…, res to so živi kapitalisti. Vsaj v mojem primeru je bilo tako. Ženske so sovražili, ker so pač rojevale oz. so nameravale zanositi, tako da je prevladoval moški kader. Njim pa niso dovolili na očetovski dopust, ki jim je pripadal, tako da jst mam res zlo neg izkušnjo.

lep pozdrav!
Tudi sama delam v JU in vsekakor ti svetujem da imaš otroke sedaj,…saj tako lepo kot je mladim mamicam, ki so zaposlene v JU menda ni nikjer. Nobenih problemov glede bolniški……idealno.

Nena

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close